Βασική νοσηλευτική

Περιγραφή
[…] Το νέο βιβλίο «Βασική νοσηλευτική: Θεωρητικές και δεοντολογικές αρχές» αποτελεί εισαγωγή στην αναπτυσσόμενη βάση της επιστημονικής νοσηλευτικής και απευθύνεται σε φοιτητές της Νοσηλευτικής. Επικεντρώνεται στις θεμελιώδεις θεωρητικές και δεοντολογικές αρχές και τονίζει την άρτια επιστημονική νοσηλευτική σπουδή, την ψυχική καλλιέργεια, τη δεοντολογία, το χρέος και το ενδιαφέρον των νοσηλευτών σαν βασικές προϋποθέσεις.
Τα θέματα που καλύπτονται είναι: η επιστήμη της νοσηλευτικής, οι βασικές κλινικές έννοιες, η διεργασία, ο διαπροσωπικός χαρακτήρας και η ποιότητα της νοσηλευτικής φροντίδας, καθώς και η δεοντολογία, η οποία τονίζεται σε όλα τα κεφάλαια και συνοψίζεται στο τελευταίο.
Περιλαμβάνεται και ένα παράρτημα με εφαρμογές ολικής νοσηλευτικής φροντίδας σε περιπτώσεις ορισμένων κλινικών προβλημάτων με τη μέθοδο της νοσηλευτικής διεργασίας. […]
Αφροδίτη Χρ. ΡαγιάΗ Αφροδίτη Χρ. Ραγιά είναι καθηγήτρια νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συγγραφέας : Ραγιά Αφροδίτη Χρ.
Εκδότης : Ραγιά Αφροδίτη Χρ.Ιατρικές Εκδόσεις Γιάννης Β. Παρισιάνος
Έτος έκδοσης : 2005
ISBN : 960-90031-0-9
Σελίδες : 296
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Νοσηλευτική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 22.25 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.