Βασικές ανώτερες και εξειδικευμένες νοσηλευτικές δεξιότητες

Περιγραφή
Στο βιβλίο αυτό -στον παρόντα τόμο αλλά και στην ηλεκτρονική του μορφή-παρουσιάζεται με πολύ συστηματικό τρόπο, το σύνολο των νοσηλευτικών δεξιοτήτων που χρειάζεται να διαθέτει ένας επαγγελματίας νοσηλευτής, προκειμένου να ασκήσει το έργο του με επιστημονική επάρκεια, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.
Η πρωτοτυπία του έργου έγκειται στη μορφή του και στον τρόπο διάρθρωσης της ύλης. Ξεκινώντας από τις βασικές δεξιότητες, περνάει σταδιακά σε ολοένα και πιο απαιτητικές και ειδικές δεξιότητες, ώστε να καλύψει όλο το φάσμα των νοσηλευτικών διεργασιών.
Η ηλεκτρονική έκδοση του βιβλίου εμπλουτίζεται με σχετικά βίντεο, εικόνες και ερωτήσεις επανάληψης στο τέλος της κάθε ενότητας, ώστε να συνδυαστεί η θεωρητική κατάρτιση με την οπτική της αναπαράσταση.
Το έργο απευθύνεται όχι μόνο στους φοιτητές και τους καθηγητές νοσηλευτικής, αλλά και στους ήδη επαγγελματίες νοσηλευτές, καθότι περιέχει καθετί που μπορεί κανείς να διασαφηνίσει, να ξεκαθαρίσει ή να εμπλουτίσει σχετικά με τις νοσηλευτικές διεργασίες.

Συγγραφέας : Συλλογικό έργο, Κωνσταντινίδης Θεοχάρης, Μπελλάλη Θάλεια, Σαράφης Παύλος Α., Δοκουτσίδου Ελένη, Βλάχου Ευγενία, Ζυγά Σοφία, Κυρίτση Ελένη, Λαβδανίτη Μαρία, Μάργαρη Νικολέττα
Επιμελητής : Μπαλτόπουλος Γεώργιος Ι.
Εκδότης : Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
Έτος έκδοσης : 2013
ISBN : 960-452-125-Χ
Σελίδες : 968
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Νοσηλευτική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 94.80 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.