Βαδίζοντας προς τον ήλιο

Περιγραφή
Η Αχάλια και η Σίτα ζουν ευτυχισμένες στην Ινδία μέχρι τη στιγμή που η καταστροφή χτυπάει το σπίτι τους. Όταν το φονικό τσουνάμι αφανίζει την οικογένειά τους, οι δύο αδελφές πέφτουν στα χέρια αδίστακτων κυκλωμάτων σωματεμπορίας…
Στην άλλη άκρη του κόσμου, στην Ουάσινγκτον, ο δικηγόρος Τόμας Κλαρκ, συντετριμμένος από τον θάνατο της κόρης του, αποφασίζει να ταξιδέψει στην Ινδία και να εργαστεί σε μια μη κυβερνητική οργάνωση. Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη φρίκη των κυκλωμάτων σωματεμπορίας και το διεφθαρμένο δικαστικό σύστημα που τα υποθάλπει.
Όταν μαθαίνει την ιστορία των δύο κοριτσιών, ο Κλαρκ αποφασίζει να τις βοηθήσει και μπλέκει σε μια αμείλικτη αναμέτρηση με ένα διεθνές δίκτυο εγκληματιών.
Το “Βαδίζοντας προς τον ήλιο” ταξιδεύει τον αναγνώστη σε τρεις ηπείρους και δύο διαφορετικούς πολιτισμούς, σκιαγραφώντας τις πιο σκοτεινές αλλά και τις πιο ελπιδοφόρες πτυχές της ανθρώπινης ψυχής.
Ένα συγκινητικό μυθιστόρημα γεμάτο αγωνία, δράση και ανατροπές, που αποκαλύπτει τον σκοτεινό κόσμο της σεξουαλικής εκμετάλλευσης.Ο Corban Addison σπούδασε νομικά και μηχανολογία. Εργάστηκε ως βοηθός ομοσπονδιακού δικαστή και ειδικεύτηκε στο Εταιρικό και Δικονομικό Δίκαιο. Τρέφει μεγάλο ενδιαφέρον για τα ανθρώπινα δικαιώματα και αγωνίζεται για την κατάργηση της σωματεμπορίας. Ζει με τη σύζυγο και τα δύο του παιδιά στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Το “Βαδίζοντας προς τον ήλιο” είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

Συγγραφέας: Addison Corban
Μεταφραστής: Ζάβαλος Αθανάσιος
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης: 2012
ISBN: 960-461-519-Χ
Σελίδες: 565
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές: Λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.13 €