Αύγουστος

Περιγραφή
Ένας χρησμός προφητεύει ότι ο αυτοκράτορας Αύγουστος θα πεθάνει σε εκατό μέρες. Ο κατακτητής του κόσμου αποφασίζει λοιπόν να γράψει ένα χρονικό για τις τελευταίες ημέρες της ζωής του. Ο Φίλιπ Βάντενμπεργκ χρησιμοποιεί τα στοιχεία αυτά -τον χρησμό που τεκμηριώνεται ιστορικά και το πραγματικό ημερολόγιο- για να συγγράψει τη συναρπαστική βιογραφία του πρώτου Ρωμαίου αυτοκράτορα.Ο Φίλιπ Βάντενμπεργκ γεννήθηκε το 1941, σπούδασε Ιστορία της Τέχνης και Γερμανική Φιλολογία και Φιλοσοφία στο Μόναχο και έγινε διεθνώς γνωστός με το επιτυχημένο βιβλίο του «Η κατάρα των Φαραώ». Το συγγραφικό του έργο αποτελείται από ιστορικά μυθιστορήματα, θεολογικά θρίλερ και βιβλία έρευνας όπως: «Ο θησαυρός του Πριάμου», όπου ξεσκεπάζει τον μύθο του Ερρίκου Σλήμαν.
Τα βιβλία του: «Η κατάρα των Φαραώ», «Νεφερτίτη», «Ραμσής ο Μέγας», «Ο Πομπηιανός», «Η συνωμοσία του Βατικανού», «Το πέμπτο Ευαγγέλιο», «Ο πράσινος σκαραβαίος», «Η συνωμοσία των Φαραώ», «Το μυστήριο των μαντείων», «Ο θησαυρός του Πριάμου», «Η κατάρα του Κοπέρνικου», «Ο καθρεφτοποιός», «Πορφυρό μετάξι», «Νέρων», «Καίσαρας και Κλεοπάτρα» και «Ξεχασμένη Ελλάδα» έχουν μεταφραστεί σε 30 γλώσσες και έχουν πουλήσει περισσότερα από 17.000.000 αντίτυπα. Ο συγγραφέας ζει με τη σύζυγό του Έβελιν σε έναν πύργο χιλίων χρόνων, κοντά στο Μόναχο.

Συγγραφέας : Vandenberg Philipp
Μεταφραστής : Κόντη Μαρούλα
Εκδότης : Κονιδάρης
Έτος έκδοσης : 2005
ISBN : 960-392-063-0
Σελίδες : 381
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία
Σειρές : Ρωμαίοι Αυτοκράτορες

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.71 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.