Αχυράνθρωποι

Περιγραφή
Τρεις φαινομενικά άσχετες μεταξύ τους ιστορίες, που εκτυλίσσονται σε διαφορετικά σημεία των ΗΠΑ, συνδέονται μέσω ενός ασύλληπτου δικτύου τρόμου: 68 άνθρωποι βρίσκουν αργό και μεθοδικό θάνατο μέσα σε ένα γεμάτο κόσμο φαστφουντάδικο… ένα κορίτσι απάγεται και κινδυνεύει να πεθάνει… ένας νεαρός άνδρας πενθεί για τους νεκρούς γονείς του, μέχρι να βρει ένα μυστηριώδες σημείωμα στην πολυθρόνα του πατέρα του.
Ένας άνθρωπος που δεν είναι φτιαγμένος από τη στόφα του ήρωα καλείται να αναμετρηθεί με την πηγή του κακού, τους Αχυρανθρώπους και να σταματήσει τη φονική τους δράση χωρίς να ξέρει την ταυτότητά τους ή την αιτία των φόνων. Ένα μόνο είναι σίγουρο: κάποιος πρέπει να τους σταματήσει.
Ένα αριστουργηματικό θρίλερ γεμάτο μυστήριο και αγωνία, γραμμένο για καθένα από μας που κάποτε έχει φοβηθεί ότι κάποιος μάς παρακολουθεί.Ο Michael Marshall γεννήθηκε στην Αγγλία το 1965 και σπούδασε Φιλοσοφία και Πολιτικές Επιστήμες στο πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ. Ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων σύγχρονης λογοτεχνίας, αλλά και επιστημονικής φαντασίας, τα όποια τα υπογράφει με το πλήρες του όνομα, Michael Marshall Smith. Ως Michael Marshall έχει γράψει τα βιβλία «The Straw Men» (2001), «The Lonely Dead» (2004), και «Blood of Angels» (2005), τα οποία έγιναν αμέσως διεθνή best seller. Το τελευταίο του βιβλίο, «The Intruders», θα εκδοθεί μέσα στο 2007.

Συγγραφέας : Marshall Michael
Μεταφραστής : Καρανικολού Αλεξάνδρα
Εκδότης : Οξύ
Έτος έκδοσης : 2007
ISBN : 960-436-166-Χ
Σελίδες : 439
Σχήμα : 23χ16
Κατηγορίες : Αγγλική πεζογραφία – Μυθιστόρημα, Λογοτεχνία τρόμου
Σειρές : Κόλαση

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.16 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.