Αφρισμένα νερά

Περιγραφή
«… Η σειρήνα δυνάμωσε, το επίμονο ουρλιαχτό της έγινε διαπεραστικότερο και στη συνέχεια η έντασή της μειώθηκε. Ήταν η σειρήνα στον Άγιο Μάρκο, που ενημέρωνε την κοιμισμένη πόλη ότι τα νερά ανέβαιναν· η παλίρροια είχε αρχίσει».
Στο παλάτσο της διάσημης σοπράνο Φλάβιας Πετρέλι, έπειτα από μια απροσδόκητη επίσκεψη δύο αγνώστων, η αρχαιολόγος Μπρετ Λιντς, φίλη του επιθεωρητή Γκουίντο Μπρουνέτι, δεχόταν μια άγρια επίθεση και μια ξεκάθαρη απειλή. Ποιος και γιατί δεν ήθελε να πάει σ’ ένα προγραμματισμένο ραντεβού της;
Κι ενώ τα αφρισμένα νερά απειλούσαν πάλι την πόλη, στο Παλάτι του Δόγη, το σημαντικότερο μουσείο της πόλης, ανακαλύπτεται το πτώμα ενός άντρα. Ίσως κάποιοι στον υπόκοσμο να είχαν κλείσει έτσι τους ανοιχτούς λογαριασμούς τους. Ή μήπως τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά;
Ο Μπρουνέτι, αντιμέτωπος με τις δυνάμεις της νύχτας, που δουλεύουν για τη Μαφία, γνωρίζει ότι είναι «ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι ενάντια στο τόσο κακό».

Συγγραφέας : Leon Donna 1942-
Μεταφραστής : Μπαρτζινόπουλος Ερρίκος
Εκδότης : Σύγχρονοι Ορίζοντες
Έτος έκδοσης : 2008
ISBN : 960-398-248-2
Σελίδες : 374
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές : Ξένοι Συγγραφείς

Τιμή σε ιστοσελίδες: 12.70 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.