Αφουγκράσου το κοινό

Περιγραφή
Είναι ένα βοήθημα για την οργάνωση, την έρευνα, την στρατηγική, το σχεδιασμό, και την ανάπτυξη του προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης.
Περιγράφει τις διαφορές εμπορικής – δημόσιας τηλεόρασης, τα είδη ερευνών κοινού και τις εφαρμογές τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και τις μετρήσεις δημόσιας ευθύνης.
Παρουσιάζει τις κυριότερες κατηγορίες προγράμματος και αναλύει τα ελκτικά τους κίνητρα, τα δομικά στοιχεία, το «χαρακτήρα», τις αξίες, κ.λπ.
Απευθύνεται σε στελέχη προγράμματος τηλεόρασης, σε αναλυτές μέσου, σε τηλεοπτικούς παραγωγούς, σε συμβούλους μάρκετινγκ και σε όσους ασχολούνται με τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας γενικότερα.
Είναι ένα βιβλίο χρήσιμο για τους φοιτητές πανεπιστημίων και σχολών επικοινωνίας, αλλά κυρίως για τους σκεπτόμενους πολίτες-τηλεθεατές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα που τους εκφράζει.Η Λίνα Τροχαλίτου γεννήθηκε στην Αθήνα. Έκανε γλωσσικές σπουδές τέχνης και πολιτισμού στην Ελβετία. Στη συνέχεια, στην Αμερική όπου σπούδασε ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης. Εργάστηκε στον τομέα του Μάρκετινγκ και Διαφήμισης στο Μανχάταν. Υπήρξε στέλεχος στην ΕΡΤ από το 1981 έως το 2003. Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στην τηλεόραση -σύνταξη και παρουσίαση- του αγγλικού δελτίου Ειδήσεων «News in Brief» στην ΕΡΤ. Είναι μέλος της Επιτροπής Ερευνητών των Δημόσιων Ραδιοτηλεοπτικών σταθμών στην Ευρώπη, GEAR. Συμμετείχε ως ομιλήτρια σε διεθνή Συνέδρια Επικοινωνίας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει μεταφράσει και γράψει βιβλία και πολλά άρθρα για την τηλεόραση.

Συγγραφέας : Τροχαλίτου Λίνα
Εκδότης : Εκδόσεις Παπαζήση
Έτος έκδοσης : 2010
ISBN : 960-02-2402-1
Σελίδες : 231
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Επικοινωνία , Τηλεοπτικά προγράμματα, Τηλεόραση (Επικοινωνία)

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.07 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.