Αυτό το βιβλίο έχει αισθήματα

Περιγραφή
Αυτό βιβλίο έχει συναισθήματα και μας παρασύρει στον μυστηριώδη κόσμο των συναισθημάτων, αποκαλύπτοντας το «τί», «πώς» και «γιατί» του τρόπου με τον οποίο αισθανόμαστε και παρουσιάζοντας τους ψυχολόγους και φιλοσόφους που εξερευνούν αυτή τη ζώνη του λυκόφωτος μεταξύ μυαλού και σώματος.
Χωρισμένο σε οκτώ συναρπαστικά κεφάλαια, αυτό το βιβλίο έχει αισθήματα και διερευνά τους περίεργους και σαγηνευτικούς τρόπους που το μυαλό και το σώμα αλληλεπιδρούν, επηρεάζοντας τον τρόπο που αισθανόμαστε.
Αποκαλύπτει τη φυσιογνωμία, την ψυχολογία και την εξέλιξη των αισθημάτων που εκτείνονται από την αγάπη στον θυμό, από τη θλίψη στη χαρά και από τον φόβο στη διέγερση.O δρ. Νηλ Σκοτ είναι πτυχιούχος εργασιακός ψυχολόγος. Πολλά γραπτά που αφορούν στις ίσες ευκαιρίες και την αξιολόγηση, και είναι ο συγγραφέας πληθώρας ψυχολογικών μετρήσεων ικανοτήτων, κλίσων και προσδιαθέσεων.

Συγγραφέας : Scott Neil, Mann Sandi
Μεταφραστής : Νικολάου Ηρώ
Επιμελητής : Φιλίππου Αλέξανδρος
Εκδότης : Τερζόπουλος Βιβλία
Έτος έκδοσης : 2010
ISBN : 960-6838-12-9
Σελίδες : 159
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Ψυχολογία, Συναισθήματα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 15.68 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.