Αυτοπροστασία

Περιγραφή
Στην Ελλάδα, παρ’ ότι το έγκλημα δεν έχει φτάσει στα επίπεδα άλλων χωρών, εντούτοις έχουν διατυπωθεί ανησυχίες για τη μεγάλη αύξησή του τα τελευταία χρόνια.
Αυτό το βιβλίο περιέχει μόνο τις πιο πρακτικές πληροφορίες που χρειάζονται για να σας κρατήσουν εκτός κινδύνου. Είναι ένας πλήρης και περιεκτικός πληροφοριακός οδηγός για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Η ασφάλεια των ηλικιωμένων, η προστασία των παιδιών, τα ακίνδυνα ραντεβού και η ασφάλεια στο δρόμο και στο πανεπιστήμιο είναι μόνο ορισμένα από τα θέματα που καλύπτονται.
Ανεξάρτητα από το αν είστε μεγάλοι ή μικροί, παντρεμένοι ή αδέσμευτοι, αρχάριοι ή ειδήμονες της αυτοάμυνας, άσχετα από τις σωματικές ικανότητές σας, ο παρών τίτλος μπορεί να σας μάθει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για να απομακρύνετε τον κίνδυνο, να αμύνεστε και να παραμένετε ενήμεροι.
Εάν η προσωπική και η οικογενειακή σας ασφάλεια είναι σημαντική για εσάς, αυτό το βιβλίο επιβάλλεται. Έτσι θα ξεφύγετε από τους δύο μεγάλους εχθρούς: από όσους θέλουν να σας εκμεταλλευτούν και από το φόβο ότι θα τα καταφέρουν…

Συγγραφέας: Harris Chris
Μεταφραστής: Χαβιάρα Αλεξάνδρα
Εκδότης: Anubis
Έτος έκδοσης: 2001
ISBN: 960-306-286-3
Σελίδες: 338
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Συμβουλευτική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.80 €