Αυτοβελονισμός και άλλες μέθοδοι αυτοθεραπείας

Περιγραφή
Το βιβλίο προσπαθεί να βοηθήσει τον αναγνώστη να αυτοθεραπευτεί μέσω της εκμάθησης του αυτοβελονισμού (υπάρχει και βίντεο διάρκειας μίας ώρας) και οδηγιών για χαλάρωση, διατροφή, υδροθεραπεία, βοτανοθεραπεία, άσκηση, ύπνο, γεωενέργεια και οργανοσυσσωρευτή.
Ένα βιβλίο τόσο απλά γραμμένο ώστε να είναι οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και από οποιονδήποτε άμεσα εφαρμόσιμο ακόμα και χωρίς να έχετε βελόνες.
Έχετε άγχος μαζί με κούραση και αυπνία; Βάλτε βελόνα στο σημείο ανάμεσα από τα φρύδια, αποκαλείται τρίτο μάτι ή δόξα πατρί και το βλέπετε ως σημείο Extra 1 στην εικόνα 6 της σελίδας 79 (το βλέπετε και στο dvd) ή κάντε μασάζ του σημείου με ήπιες και αργές κυκλικές κινήσεις. Ταυτόχρονα κάντε γρήγορες κινήσεις των ματιών προς όλες τις κατευθύνσεις και μετά πιείτε κάποιο χαλαρωτικό τσάϊ όπως matricaria chamomilla, tilia eurorea, hypericum perforatum, melissa officinalis, origanum majorana, thymus vulgaris ανάλογα με τη μυϊκή δοκιμασία επιλογής τροφών-ουσιών, σελ. 24.
Αν φοβάστε τις βελόνες χρησιμοποιείστε τις οδηγίες του βιβλίου τοποθετώντας στα σημεία βελονισμού αυτοκόλλητα μαγνητάκια.
Αν νομίζετε ότι δεν θα καταφέρετε να βρείτε τα σημεία μην προβληματίζεστε γιατί το βιβλίο συνοδεύεται από αναλυτικό βίντεο επίδειξης τρόπου εύρεσης των σημείων και μπορείτε διαβάζοντας τις οδηγίες του βιβλίου, να εφαρμόσετε τον πιο απλό, αλλά αποτελεσματικό βελονισμό, βάζοντας μία βελόνα ακριβώς στο σημείο που πονάτε.
Βοηθείστε τον εαυτό σας, τη στιγμή που το έχετε ανάγκη, με απλές, ανέξοδες και χωρίς παρενέργειες μεθόδους.
Η γνώση της αυτοθεραπείας σημαίνει ευτυχία, κατακτήστε την…Απόφοιτος της Στρατιωτικής Ιατρικής και της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1991.
Ειδικευθείς στη Νευροχειρουργική στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς».
Μετεκπαιδευθείς στη Γερμανία, στο τμήμα Λειτουργικής Νευροχειρουργικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Κολωνίας, στα πεδία του πόνου, της εν τω βάθει τοποθέτησης ηλεκτροδίων στον εγκέφαλο (για νόσο Parkinson, κινητικές διαταραχές, ιδεοψυχαναγκαστική νεύρωση, πόνο) και της στερεοτακτικής ακτινοθεραπείας μορφωμάτων με Lineac.
Σήμερα επιμελητής Νευροχειρουργικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. Εκτός των καθηκόντων του χειρουργού εγκεφάλου και σπονδυλικής στήλης υπεύθυνος του ιατρείου χρόνιου πόνου.
Εκπαιδευμένος στις θεραπείες μέσω διατροφής (νηστειοθεραπεία, φρουτοθεραπεία, ωμοφαγία), στον υπνωτισμό και στο Siatsu (μασάζ στα βελονιστικά σημεία).
Αγαπημένα αθλήματα το χειμερινό σκι (ως έφηβος αθλητής καταβάσεων του χιονοδρομικού ομίλου της Βέροιας) και η ιστιοσανίδα (windsurf). Παντρεμένος με τρία παιδιά.

Συγγραφέας: Μαγγιώρος Δημήτριος Π.
Εκδότης: Ιδιωτική Έκδοση
Έτος έκδοσης: 2009
ISBN: 960-93-1697-2
Σελίδες: 166
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Θεραπείες, Βελονισμός

Τιμή σε ιστοσελίδες: 22.25 €