Αστρονομία

Περιγραφή
Τα αστεροσκοπεία όλου του κόσμου διαθέτουν τηλεσκόπια που κοιτούν ασταμάτητα προς τον ουρανό, παρακολουθώντας τους άγνωστους κόσμους που εκτείνονται πέρα από τον πλανήτη μας, ενώ εκεί έξω, στο Διάστημα, η τεχνολογία έχει δώσει τη δυνατότητα σε μηχανήματα, όπως το τηλεσκόπιο Hubble, να μεταδίδουν εικόνες που καθηλώνουν τους ειδικούς και τους ερασιτέχνες. Το ενδιαφέρον για τους πλανήτες και τα άστρα, που γεννήθηκε μαζί με τον άνθρωπο, εξακολουθεί να προκαλεί τη φαντασία και την περιέργειά μας.
Η Αστρονομία εξερευνά τα άστρα αλλά και ό,τι υπάρχει πέρα από αυτά. Ξεφυλλίζοντας αυτό το συναρπαστικό βιβλίο, ο αναγνώστης ανακαλύπτει το μεγαλείο του Σύμπαντος, μαθαίνοντας ταυτόχρονα, τις τελευταίες πληροφορίες για τους πλανήτες, τα άστρα, τους γαλαξίες και πολλά άλλα.

Συγγραφέας: Συλλογικό έργο, Anderson Martin, Burgess Colin, Dalrymple Les, Deans Paul, Dieters Stefan, Dougherty Karrie, Fairall Anthony, French Francis, Inglis James, Lomb Nick, Moore Patrick, Nally Jonathan, Rothmund Christophe, Whitman Alan
Μεταφραστής: Θεοχάρη Χριστίνα
Επιμελητής: Watson Fred
Εκδότης: Ελευθερουδάκης
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 3-8331-4962-0
Σελίδες: 576
Σχήμα: 33χ25
Κατηγορίες: Αστρονομία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 40.62 €