Ασκήσεις αγγλικής γλώσσας

Περιγραφή
Το παρόν βιβλίο είναι μέρος της σειράς «Η Βιβλιοθήκη των Διαγωνισμών» και καλύπτει την εξέταση της αγγλικής γλώσσας. Το βιβλίο είναι δομημένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε να βοηθήσει όλους αυτούς που θα εξεταστούν από το ΑΣΕΠ ή άλλες παρεμφερείς εξετάσεις, καθώς επίσης και αυτούς που θα ήθελαν να «φρεσκάρουν», να ελέγξουν ή ακόμα και να συμπληρώσουν τις γνώσεις τους στην αγγλική γλώσσα.
Το πρώτο μέρος του βιβλίου αποτελείται από 10 ολοκληρωμένα test που εξετάζουν «Κατανόηση κειμένου», γραμματική και λεξιλόγιο. Στο δεύτερο μέρος υπάρχουν μερικά από τα βασικότερα phrasal verbs της αγγλικής γλώσσας καθώς επίσης και συμπληρωματικές, λεξιλογικές ασκήσεις μιας και το βιβλίο εξυπηρετεί πολλαπλούς σκοπούς όπως προαναφέραμε. Το τρίτο μέρος του βιβλίου περιέχει τα σπουδαιότερα γραμματικά φαινόμενα πλήρως αναλυμένα και με παραδείγματα, όπως και δύο ξεχωριστές σελίδες με όλα τα ανώμαλα ρήματα.

Συγγραφέας : Ηλιοπούλου Σοφία, Στέλλας Κωνσταντίνος
Εκδότης : Γρηγόρη
Έτος έκδοσης : 2006
ISBN : 960-333-397-2
Σελίδες : 191
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Αγγλική γλώσσα – Διδακτικά βιβλία για ξένους, Αγγλική γλώσσα – Σπουδή και διδασκαλία
Σειρές : Η Βιβλιοθήκη των Διαγωνισμών

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.06 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.