Ας μιλήσουμε για ψυχοθεραπεία

Περιγραφή
Έχεις σκεφτεί ποτέ να πας σε ψυχολόγο;
Είσαι αυτή την περίοδο σε διαδικασία κάποιας ψυχολογικής θεραπείας;
Έχεις, ίσως, κάνει κάποια µορφή ψυχολογικής θεραπείας στο παρελθόν;
Στις µέρες µας οι ψυχολογικές θεραπείες δε χρειάζεται να αποτελούν ένα µυστήριο αλλά µια χειροπιαστή επιλογή προσβάσιµη και διαθέσιµη σε όλες και όλους όσους την επιζητούν.
Όποια κι αν είναι η εµπειρία σου ή όχι στις ψυχολογικές θεραπείες, το “Ας µιλήσουµε για ψυχοθεραπεία” είναι ένας ιδιαίτερα χρήσιµος οδηγός, καθώς µπορεί να κάνει το θεραπευτικό σου ταξίδι πιο αποτελεσµατικό, πιο εύκολο και λιγότερο ακριβό.
Ενάς οδηγός απλός, σύντοµος, περιεκτικός, χωρίς περιττές ορολογίες και δυσνόητη γλώσσα, που αποκρίνεται σε βασικά ?ερωτήµατα, τα οποία κάνουν συχνά πολλοί άνθρωποι για τις ψυχολογικές θεραπείες.
Το βιβλίο αυτό έχει σκοπό να είναι ένας συνοδοιπόρος στο θεραπευτικό σου ταξίδι, παρέχοντάς σου σύγχρονες,?χρήσιµες και πρακτικές πληροφορίες για τον κόσµο των ψυχολογικών θεραπειών.
Είτε θέλεις να κάνεις κάποιου είδους εκπαίδευση σε αυτό το πεδίο, είτε απλά θες να µάθεις περισσότερα, αυτό το βιβλίο µπορεί να αποτελέσει έναν πολύτιµο και πρακτικό οδηγό για ‘σένα ή και για κάποιον/α που ξέρεις ότι πιθανόν να ενδιαφέρεται.
Ένα βιβλίο απαραίτητο στη βιβλιοθήκη κάθε σπιτιού και κάθε εκπαιδευτικού και επαγγελµατικού χώρου.Η Άρτεμις Αντωνίου είναι σύμβουλος ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια και εργάζεται ιδιωτικά με άτομα, ζευγάρια και ομάδες. Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ), του British Psychological Society (BPS), του British Association of Counselling and Psychotherapy (BACP) και της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας (ΕΛΨΕ).

Συγγραφέας: Αντωνίου Άρτεμις
Εκδότης: Εκδόσεις iWrite.gr
Έτος έκδοσης: 2015
ISBN: 618-5067-63-3
Σελίδες: 52
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Ψυχοθεραπεία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.28 €