Αρχιτεκτονική μικροϋπολογιστών

Περιγραφή
Μέσα από μία μακροχρόνια πορεία εκπαιδευτικής έρευνας οι συγγραφείς συγκεντρώνουν σε αυτό το βιβλίο όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που απαιτούνται για την εκμάθηση μικροϋπολογιστών, ενισχύοντας τη δυνατότητα εκμάθησης από άτομα χωρίς το απαραίτητο εκπαιδευτικό υπόβαθρο σε θέματα σχεδιασμού υλισμικού. Ακόμη, η διδασκαλία της γλώσσας προγραμματισμού assembly με τη μέθοδο «ψευδο-κώδικα» υψηλού επιπέδου διευκολύνει την κατανόηση των αρχών προγραμματισμού χαμηλού επιπέδου από όσους είναι ήδη εξοικειωμένοι με τον ακολουθιακό προγραμματισμό υψηλού επιπέδου, χωρίς να απαιτείται απαραίτητα η γνώση του τελευταίου. Το βιβλίο αυτό παρέχει περιεκτική κάλυψη της αρχιτεκτονικής μικροϋπολογιστών και προορίζεται να καλύψει τις ανάγκες σπουδαστών των επιστημονικών κλάδων ηλεκτρονικής, ηλεκτρολογίας, υπολογιστών, αυτοματισμού, αλλά και σπουδαστών σε ετέρους επιστημονικούς κλάδους στους οποίους απαιτείται η ανάπτυξη συγκεκριμένων εφαρμογών βασιζόμενων σε μικροελεγκτές. Πέρα από το ακαδημαϊκό κοινό, το βιβλίο παρέχει τις αναγκαίες θεωρητικές και πειραματικές πληροφορίες που απαιτούνται για την αυτό-εκμάθηση μικροελεγκτών από το επαγγελματικό κοινό.

Συγγραφέας : Συλλογικό έργο, Μπολανάκης Δημοσθένης Ε., Γλαβάς Ευριπίδης, Ευαγγελάκης Γεώργιος Α., Κώτσης Κωνσταντίνος Θ., Λαόπουλος Θόδωρος
Εκδότης : Σύγχρονη Παιδεία
Έτος έκδοσης : 2011
ISBN : 960-357-101-6
Σελίδες : 362
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, Μικροεπεξεργαστές

Τιμή σε ιστοσελίδες: 24.00 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.