Αρχές οικονομικής θεωρίας

Περιγραφή
Το εγχειρίδιο “Αρχές οικονομικής θεωρίας: Εισαγωγή στη μικροοικονομία” δεν είναι ένα συνηθισμένο λυκειακό εγχειρίδιο μικροοικονομικής. Το παρόν βιβλίο σκοπό έχει να συνδέσει τη μικροοικονομική ανάλυση που διδάσκεται στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση με την αντίστοιχη του πανεπιστημίου.
Η σημαντικότερη διάσταση του βιβλίου είναι η “φιλικότερη¨ θεωρητική προσέγγιση του σχολικού βιβλίου. Οι συγγραφείς δημιούργησαν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.aoth.edu.gr όπου ο επισκέπτης μπορεί διαδραστικά νε εξασκήσει τις οικονομικές του γνώσεις, μέσω κουίζ(ακόμα και από το κινητό του τηλέφωνο!), να διαβάσει ή να ανεβάσει άρθρα, να κατεβάσει – ή, εάν είναι εκπαιδευτικός, να ανεβάσει – προτεινόμενα διαγωνίσματα και πολλά άλλα.
Το εγχειρίδιο αυτό έρχεται να καλύψει ένα σοβαρό “κενό”, που έχει διαπιστωθεί να υπάρχει, μεταξύ των οικονομικών γνώσεων που ένας μαθητής λυκείου έχει λάβει και των απαιτήσεων για οικονομικές σπουδές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.Ο Αριστείδης Νότης γεννήθηκε το 1974 στον Πειραιά. Σπούδασε στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.

Συγγραφέας: Νότης Αριστείδης, Νότης Άγγελος
Εκδότης: Ευρασία
Έτος έκδοσης: 2012
ISBN: 960-8187-87-7
Σελίδες: 388
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Οικονομία – Σπουδή και διδασκαλία (Μέση), Οικονομία – Φιλοσοφία και θεωρία, Μικροοικονομική, Μικροοικονομική – Σπουδή και διδασκαλία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.32 €