Αρπαγή

Περιγραφή
Ο Κώστας είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος, μέχρι που υπαρξιακές αναζητήσεις τον σπρώχνουν να κάνει πειράματα κι οδηγείται στον φόνο. Στη φυλακή, βοηθά έναν κατάδικο ν’ αθωωθεί και τον ψυχολόγο του να γίνει διάσημος απ’ τις δικές του μελέτες. Η ζωή οδηγεί τα πράγματα ή ο Θεός;
Ξεχασμένες υποθέσεις βγαίνουν στο φως ξυπνώντας τα θέλω και τα γιατί. Η Μαρία, η Κατερίνα κι ο Σταύρος , γνωρίζουν ότι όλα είναι στο χέρι του Θεού αλλά το αρνούνται κι έχουν επιπτώσεις στη ζωή τους, δραματικές. Η Σία, η κόρη της Μαρίας, είναι τελικά η εκλεκτή η οποία θα σηκώσει τα πάθη των γονιών της και τα λάθη τους, για να καταφέρει να βρει την άκρη του νήματος. Ο Φώτης, διαδραματίζει τον πιο σημαντικό ρόλο, μια κι είναι εκείνος που σαν ρεπόρτερ ξεφεύγει απ’ το κατεστημένο κι ακολουθεί τις εντολές που του δίνει η Σία, βγάζοντας πολλά σκάνδαλα στη δημοσιότητα και βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, σε μια διαδρομή με αίσιο τέλος. Η Σία, οδηγεί τις εξελίξεις της Ελλάδας με τα γραπτά της και γίνεται περιζήτητη στους εκδοτικούς οίκους, που αρχικά την απαξίωσαν. Στο στόχαστρο τώρα μπαίνει ο Νίκος, που όμως προστατεύεται απ’ τον Θεό, γιατί αυτός είναι ο μεγάλος του προφήτης, που βάσει των γραφών δεν είχε εμφανιστεί μέχρι τώρα στην ανθρωπότητα.
Η “Αρπαγή”, είναι ένα βιβλίο με βαθιά κοινωνικά, ψυχολογικά και θρησκευτικά μηνύματα, μέσα από ένα υπέροχο μυθιστόρημα, γεμάτο εκπλήξεις, ανατροπές, πόθο, πάθος & έγκλημα. H σειρά περιλαμβάνει τέσσερα βιβλία, που κάθε 3 περίπου χρόνια θα βγαίνει το καινούριο. Είναι το πιο πολυσυζητημένο βιβλίο στο Ρέθυμνο, εδώ & αρκετό καιρό. Έκανε πωλήσεις ρεκόρ για τα δεδομένα του Ρεθύμνου και ταξιδεύει ήδη σ’ όλη την Ελλάδα. Η συγγραφέας το λατρεύει και το έγραψε μέσα σε 3 χρόνια.Η Αιμιλία Ανδριώτη, ζει στο Ρέθυμνο κι είναι περήφανη για την πόλη της. Όλη η δημιουργική πορεία της, αποδεικνύει την αγάπη της για τα παιδιά και τον συνάνθρωπό της. Μαζί με την αδελφή της, Στέλλα Ανδριώτη, είναι ιδιοκτήτριες του παιδικού σταθμού Φτερουγίσματα. Το βιβλίο “Αρπαγή”, αποτελεί το πρώτο της μυθιστόρημα κι είναι σίγουρη, πως θα της αλλάξει τη ζωή. Λατρεύει τα παιδιά της και τα έχει διδάξει την πίστη στα ιδανικά τους, ως την καλύτερη περιουσία τους. Αισθάνεται τυχερή για την οικογένειά της κι ειδικά για τον άντρα της. Ελπίζει ότι θα εκδώσει όλα της τα έργα και θα γίνει διάσημη.

Συγγραφέας: Ανδριώτη Αιμιλία
Έτος έκδοσης: 2014
ISBN: 960-93-5928-0
Σελίδες: 368
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.50 €