Αρμονική πώληση

Περιγραφή
Η “Αρμονική πώληση” δεν είναι ένα ακόμη βιβλίο με τετριμμένες τεχνικές πωλήσεων. Το εγχειρίδιο αυτό είναι ένα πραγματικά εύχρηστο “εργαλείο”, με το οποίο οι πωλητές θα κάνουν πρακτικά και στοχευμένα τη δουλειά τους. Στο βιβλίο αυτό δε θα διαβάσετε μακροσκελείς θεωρίες, χωρίς πρακτική εφαρμογή, αλλά θα μάθετε εύκολα και γρήγορα βήμα – βήμα “τι” θα λέτε, “πώς” θα το λέτε και “πότε” θα το λέτε, όταν βρίσκεστε “πρόσωπο με πρόσωπο με τον πελάτη”!
Επίσης θα μάθετε ποια είναι τα φυσικά προσόντα και πώς μπορείτε να τα βελτιώσετε, ώστε να γίνετε επιτυχημένος πωλητής.
Στο παρόν βιβλίο υπάρχουν κατάλληλα συστήματα αλλά και ρεαλιστικά παραδείγματα εφαρμογής των, για όλους τους τομείς των πωλήσεων και των διαπραγματεύσεων, όπως αυτών των καταναλωτικών και βιομηχανικών προϊόντων, των υπηρεσιών πάσης φύσεως, των ασφαλειών και του κτηματομεσιτικού κλάδου. Ο κάθε πωλητής λοιπόν ή σύμβουλος μπορεί να επιλέξει και να εφαρμόσει εκείνο το σύστημα, που ταιριάζει καλύτερα, τόσο στον ίδιο, όσο και στην αγορά στην οποία απευθύνεται.Ο συγγραφέας Νίκος Ταβουλάρης γεννήθηκε το 1956 στο Γύθειο Λακωνίας. Οι γονείς του ονομάζονται Λάζαρος και Μηλιά. Τελείωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στη γενέτειρά του κι έπειτα ακολούθησε σπουδές στη σχολή δημοσιογραφίας “Εργαστήρι Δημοσιογραφίας” στην Αθήνα. Έχει επίσης σπουδάσει Marketing και Διοίκηση Επιχειρήσεων κι έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια σχετικά με τα ανωτέρω αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και την εφαρμογή του χαοτικού Management. Διαθέτει πτυχία δημοσιογραφίας από το εργαστήρι δημοσιογραφίας, Graduate Diploma in Management Studies του αγγλικού Institute of Commercial Management (I.C.M.) επίσης από το Olympian University MBA στα αντικείμενα του “Management by Chaos the Real Time Management System” και “How to Think Like a Manager”. Επίσης έχει παρακολουθήσει από το ΕΛΚΕΠΑ το ετήσιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Εφαρμοσμένο Marketing” διάρκειας 300 ωρών. Μερικά από τα αντικείμενα των σεμιναρίων που έχει παρακολουθήσει από διάφορους κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς είναι σχετικά με: key Account Management, Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεων, Πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων πωλήσεων, Merchandisin, δεξιότητες θετικής επιρροής, presentation skills, time management καθώς κι ένα πλήθος άλλων διαλέξεων σχετικών με το management, το marketing και ειδικότερα την οργάνωση της στρατηγικής, της τακτικής, των τεχνικών και συστημάτων πωλήσεων. Από το 1982 εργάζεται στο χώρο των πωλήσεων και σήμερα είναι Sales Executive με κύρια υπευθυνότητα το χειρισμό μεγάλων πελατών σε θέματα trade marketing, πωλήσεων και συναφή συμφωνιών. Επίσης είναι σύμβουλος επιχειρήσεων σε ανάλογα θέματα ως εξωτερικός συνεργάτης. Έχει αναπτύξει το σύστημα πωλήσεων “Αρμονική Πώληση” πέντε βαθμίδων, το οποίο έχει εφαρμογή σε όλα τα επίπεδα και τα είδη της πώλησης, από την απλή παραγγελιοληψία έως και τη μακροχρόνια διαπραγμάτευση.
Ο Νίκος Ταβουλάρης είναι σήμερα έφορος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών (Π.Ε.Λ.). Παράλληλα έχει οργανώσει και διευθύνει την ελεύθερη ομάδα λόγου “Σπείρα”, όπου γίνονται λογοτεχνικές και φιλοσοφικές συζητήσεις.

Συγγραφέας: Ταβουλάρης Νίκος
Εκδότης: Δρόμων
Έτος έκδοσης: 2009
ISBN: 960-694-050-0
Σελίδες: 272
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Μάρκετινγκ

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.23 €