Αριστοτέλη Ηθικά Νικομάχεια Πολιτικά

Περιγραφή
Το προηγούμενο βιβλίο με τίτλο «Αριστοτέλη Ηθικά Νικομάχεια και Πολιτικά», που κυκλοφόρησε από τη σειρά «Η Βιβλιοθήκη της Αξιολόγησης», εμπλουτίστηκε και αποτελεί πλέον ένα πλήρες βοήθημα για το μαθητή της Θεωρητικής κατεύθυνσης και για το εκπαιδευτικό που διδάσκει Φιλοσοφικό Λόγο στη Γ’ Λυκείου. Η αξία του βιβλίου έγκειται στην πληρότητά του, τη μεθοδικότητα με την οποία προσεγγίζονται ιδεολογικά και ερμηνευτικά τα κείμενα και στο σαφή και πρακτικό τρόπο παρουσίασής του.
Κάθε ενότητα περιέχει: ερωτήσεις εισαγωγής με τις απαντήσεις τους, το κείμενο και τη μετάφραση, συντακτική ανάλυση, επισημάνσεις στις οποίες παρουσιάζονται συνοπτικά οι βασικοί νοηματικοί άξονες κάθε ενότητας, ερμηνευτικές και λεξιλογικές ερωτήσεις του Κ.Ε.Ε. με τις απαντήσεις τους, φιλοσοφική ανάλυση, απαντήσεις στα θέματα για συζήτηση του σχολικού βιβλίου, κριτήρια αξιολόγησης με τις απαντήσεις τους και υποστηρικτικά κείμενα που είναι απαραίτητα για το φιλόλογο, για την οργάνωση της διδασκαλίας του.

Συγγραφέας : Κοκκίνης Κώστας
Εκδότης : Εκδοτικός Όμιλος Συγγραφέων Καθηγητών
Έτος έκδοσης : 2007
ISBN : 960-8035-24-4
Σελίδες : 248
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Ελληνική γλώσσα, Αρχαία – Σπουδή και διδασκαλία (Μέση)
Σειρές : Η Βιβλιοθήκη της Αξιολόγησης

Τιμή σε ιστοσελίδες: 12.97 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.