Από το ράφι στο καρότσι

Περιγραφή
Υπάρχει τρόπος να εξοικονομήσω χρήματα αλλά να μη στερηθώ την ποιότητα όταν ψωνίζω από το σούπερ μάρκετ; Τι θα πρέπει να προσέχω στα τρόφιμα που αγοράζω; Ποιες είναι οι πιο υγιεινές επιλογές στα ράφια;
Αυτό το βιβλίο φιλοδοξεί να γίνει ο πολύτιμος βοηθός σας στο σούπερ μάρκετ, ώστε να κάνετε τις πιο σωστές διατροφικές επιλογές! Λειτουργεί ως «πυξίδα» μέσα στην ευρεία γκάμα τροφίμων που διατίθενται στα ράφια, δίνοντας σας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ανά κατηγορία τροφίμου και βοηθώντας σας να οργανώσετε τα ψώνια σας. Μακροπρόθεσμα, το βιβλίο σας μαθαίνει να ψωνίζετε έξυπνα και υγιεινά. Σας μαθαίνει να διαβάζετε τις ετικέτες των τροφίμων, να αναγνωρίζετε τα αλλοιωμένα προϊόντα και να μπορείτε να συγκρίνετε τρόφιμα της ίδιας κατηγορίας, επιλέγοντας αυτό που ταιριάζει στις διατροφικές σας ανάγκες, αλλά και στην τσέπη σας.Γεννήθηκε στην Σπάρτη Λακωνίας στις 05/12/1976. Σπούδασε στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος, από όπου και αποφοίτησε στις 09/2000. Έκανε την πρακτική του άσκηση στο Νοσοκομείο Αγ.Δημήτριος Θες/νίκης όπου ασχολήθηκε με την αντιμετώπιση περιστατικών που έπασχαν από Σακχαρώδη Διαβήτη, Παχυσαρκία. Απέκτησε Master of Science στη Διασφάλιση Ποιότητας στο ΕΑΠ (Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο). Έχει συμμετάσχει στα περισσότερα συνέδρια, συμπόσια και ημερίδες με θέματα διατροφής που έχουν πραγματοποιηθεί από το 1996 μέχρι σήμερα. Έχει συνεργαστεί με τα γυμναστήρια Gymfish (Λουτράκι Κορινθίας) και AQUARIUM (Ζευγολατιό Κορινθίας) τα έτη 2002 έως 2004 και 2006 αντίστοιχα. Από το 2006 έως σήμερα είναι Εκπαιδευτής Διατροφής στα Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Υπουργείου Παιδείας. Έχει κάνει αρκετές ομιλίες για την σωστή διατροφική συμπεριφορά και την αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών σε ηλικιωμένα άτομα (Κ.Α.Π.Η Ν. Κορινθίας). Συμμετέχει ενεργά με συνεντεύξεις και συγγραφή άρθρων σε περιοδικά (ΑΓΡΟΠΟΛΙΣ) και εφημερίδες (ΜΕΤΡΟ) με θέματα που αφορούν την διατροφή. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων-Τεχνολόγων Διατροφής και επιστημονικός συνεργάτης του mednutrition.

Συγγραφέας : Ζέρβας Νικόλαος 1976-, Ντόρζη Νικολέττα
Εκδότης : medNutrition Publications
Έτος έκδοσης : 2012
ISBN : 9963-9871-3-3
Σελίδες : 130
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Διατροφή

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.90 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.