Από το μηδέν στο ένα

Περιγραφή
Είναι πιο εύκολο να αντιγράψεις κάτι, παρά να φτιάξεις κάτι καινούργιο. Όταν βελτιώνουμε πράγματα που έχουν ήδη κάνει άλλοι, πηγαίνουμε τον κόσμο από το 1 στο n. Όταν όμως δημιουργούμε κάτι εντελώς νέο, πηγαίνουμε από το 0 στο 1. Η πράξη της δημιουργίας του καινούργιου είναι μοναδική, και το αποτέλεσμα είναι πάντα φρέσκο και παράξενο.

Αυτό το βιβλίο είναι η χαρτογράφηση της πορείας από το μηδέν στο ένα.

«Προσφέρει εντελώς νέες, αναζωογονητικές ιδέες για το πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε αξία στον κόσμο»
ΜΑΡΚ ΖΑΚΕΡΜΠΕΡΓΚ, CEO του Facebook

«Ο Πίτερ Τιλ έχει χτίσει πολλές ριζοσπαστικές εταιρείες, και σ’ αυτό το βιβλίο μάς δείχνει το πώς».
ΙΛΟΝ ΜΑΣΚ, CEO της Space X και της TeslaΟ Πίτερ Τιλ είναι επιχειρηματίας, επενδυτής, και μια από τις θρυλικότερες μορφές της Σίλικον Βάλεϊ. Είναι, μεταξύ άλλων, συνιδρυτής του PayPal και του Palantir, ο πρώτος εξωτερικός επενδυτής του Facebook, μέτοχος εταιρειών όπως η SpaceX και η LinkedIn, συμμέτοχος σε τρία μεγάλα επενδυτικά funds, δισεκατομμυριούχος, δεξιός, θαυμαστής της Άιν Ραντ, αμφιλεγόμενος αλλά πάντα καίριος. Οι απόψεις του για την επιχειρηματικότητα, την τεχνολογία και το μέλλον διχάζουν, εμπνέουν και κινητοποιούν.

Συγγραφέας : Thiel Peter
Εκδότης : Εκδόσεις Καστανιώτη
Έτος έκδοσης : 2015
ISBN : 978-960-03-5994-7
Σελίδες : 240
Σχήμα : 21χ14

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.80 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.