Από την τηλεόραση στα νέα μέσα επικοινωνίας και Ελληνική κοινωνία

Περιγραφή

Μια συλλογή εργασιών στον τομέα των ΜΜΕ και ιδιαίτερα των Νέων Μέσων, των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. Μια συμβολή στις σπουδές της Επικοινωνίας και της Δημοσιογραφίας που φιλοδοξεί να εμπλουτίσει την «αυξανόμενη» Ελληνική βιβλιογραφία στα Μέσα Επικοινωνίας. Καλύπτει ένα φάσμα ερευνητικών προσεγγίσεων και ιδιαίτερα των Εμπειρικών Ερευνών. Απευθύνεται σε δημοσιογράφους, κοινωνικούς ειδικούς επιστήμονες της επικοινωνίας αλλά και στο ευρύ κοινό που ενδιαφέρεται για τις εξελίξεις στον τομέα των ΜΜΕ.

Η Αναστάζια – Τέσσα Δουλκέρη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ζει μεταξύ Θεσσαλονίκης και Αθήνας. Είναι καθηγήτρια στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Έχει πτυχίο νομικής, μεταπτυχιακό δίπλωμα Δημοσίου Δικαίου από το ΑΠΘ, μεταπτυχιακό δίπλωμα Κοινωνιολογίας από το Πανεπιστήμιο Paris I-Sorbonne και διδακτορικό δίπλωμα Επιστήμης της Πληροφόρησης-Επικοινωνίας από το Πανεπιστήμιο Paris II – Pantheon-Sorbonne. Έκανε πρακτική άσκηση στην Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες, στο Συμβούλιο της Ευρώπης στο Στρασβούργο και στη Γαλλική Τηλεόραση (Πρώτο Κανάλι) στο Παρίσι. Εργάστηκε ως δικηγόρος και ειδικός επιστήμων για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και για θέματα Ισότητας στη Γενική Γραμματεία Ισότητας. Δίδαξε ως ειδική επιστήμων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στο Τμήμα Νηπιαγωγών του ΑΠΘ, καθώς και σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες για θέματα της ειδικότητας της στο πλαίσιο ανταλλαγών διδασκόντων του προγράμματος «Socrates».

Συγγραφέας : Δουλκέρη Τέσσα
Εκδότης : Εκδόσεις Παπαζήση
Έτος έκδοσης : 2014
ISBN : 960-022-955-4
Σελίδες : 498
Κατηγορίες : Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Τηλεόραση, Έρευνα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 17.44 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.