Απόδραση στην άλλη μέρα

Περιγραφή

Ένας πρωτάρης κλέφτης και μια ηλικιωμένη κυρία… Ένας νεαρός λαθρομετανάστης και ένας Έλληνας οδηγός που συναντήθηκαν στα φανάρια… Ένας γκέι ξεναγός και ένας άσωτος γιος που δε συναντήθηκαν ποτέ… Ένας «δειλός» που προσπαθούσε να γίνει ήρωας… Ο κύριος Τζον που ήθελε να γίνει φαρμακοποιός και ο Διονύσης που δεν ήθελε να γίνει φαρμακοποιός… Η Ματούλα και η Τούλα στο καζίνο… Τρεις άνθρωποι που προσπαθούν να αποδράσουν από τη «φυλακή» τους… Εννέα ενδιαφέρουσες ιστορίες γεμάτες τρυφερότητα και ευαισθησία με ανθρώπους που αγωνίζονται ν’ απαλλαγούν από τα δεσμά της μοίρας των ανθρώπων, της κοινωνίας των ανθρώπων, της «προηγμένης» εποχής μας. Εννέα σκληρές ιστορίες με ανθρώπους που προσπαθούν να συναντήσουν τους συνανθρώπους τους, να βρουν τον εαυτό τους. Ο σύγχρονος εγκλωβισμένος άνθρωπος που ψάχνει για διέξοδο…

Ο Άγγελος Λάππας κατάγεται από τη Μεσσηνία. Γεννήθηκε στο χωριό Χανδρινού το 1947. Ζει μόνιμα στην Καλαμάτα. Είναι φιλόλογος (σπούδασε κλασική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας) και υπηρέτησε ως καθηγητής σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Είναι παντρεμένος και έχει δυο γιους. Έχει εκδώσει δύο ποιητικές συλλογές. Ποιήματα και διηγήματά του έχουν δημοσιευθεί σε διάφορα περιοδικά.

Συγγραφέας : Λάππας Άγγελος
Επιμελητής : Αλεξοπούλου Δανάη
Εκδότης : Ιωλκός
Έτος έκδοσης : 2015
ISBN : 960-426-797-2
Σελίδες : 176
Σχήμα : 21×14
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.90 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.