Αποτελεσματικό μάνατζμεντ στο ελληνικό επιχειρείν

Περιγραφή

Η αρνητική επίδραση της οικονομικής κρίσης στην ελληνική κοινωνία έφερε μια θετική αντίδραση στο ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο. Έτσι, πολλοί Έλληνες δημιούργησαν ή προσπαθούν να δημιουργήσουν επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας, όπως στη γεωργία, στη μεταποίηση, στο εμπόριο, στην πληροφορική και γενικά στις υπηρεσίες, καθώς και να αναδιοργανώσουν τις υπάρχουσες. Το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ αποτελεί μια ανεκτίμητη πηγή πληροφοριών, ένα μοναδικό σύμβουλο για όλους αυτούς που ασχολούνται στους παραπάνω τομείς. Θα τους βοηθήσει στο ξεκίνημα της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας, ενώ παράλληλα θα προσφέρει λύσεις στα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν. Το βιβλίο περιλαμβάνει και αναλύει θέματα, όπως: -ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΩΣ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ -ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ -ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ -ΤΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ -ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ – ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΙ -ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ -ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ -ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ -ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (T.Q.M.) -ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ κ.ά. Ο αναγνώστης μπορεί σύντομα και περιεκτικά να εμπλουτίσει τις γνώσεις του γύρω από τις σύγχρονες εξελίξεις του Μάνατζμεντ. Επίσης μπορεί να εφαρμόσει αυτά που θα διαβάσει, αφού το βιβλίο συνοδεύεται από πληθώρα παραδειγμάτων από τον σύγχρονο κόσμο των επιχειρήσεων. Το βιβλίο περιέχει εργασία εφαρμογής σε κάθε κεφάλαιο.

Ο Κώστας Τζωρτζάκης είναι ομοτ. καθηγητής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά και τ. λέκτορας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Εργάστηκε ως project manager στους οικονομικούς οργανισμούς Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) και Ελληνικό Κέντρο Παραγωγικότητας και διετέλεσε ανώτερο στέλεχος σε ελληνικές επιχειρήσεις.
Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων και έχει εκπονήσει μελέτες για λογαριασμό διαφόρων επιχειρήσεων και οργανισμών. Επίσης, έχει συγγράψει αρκετά βιβλία επιχειρησιακού περιεχομένου και έχει δημοσιεύσει σε επιστημονικά περιοδικά αρκετά άρθρα σχετικά με το Marketing και Management.
Έχει λάβει μέρος σε πολλά συνέδρια ως ομιλητής. Υπήρξε συντονιστής και εισηγητής σεμιναρίων στον Ο.Π.Ε., Ε.Ε.Δ.Ε, ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ, Ε.Ο.Μ.Μ.Ε.Χ, Ε.Β.Ε.Α. και Ε.Β.Ε.Π καθώς και σε ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, με αντικείμενο το Μάρκετινγκ, το Μάνατζμεντ και Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων.
Ο Κώστας Τζωρτζάκης είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Μ. Βρετανίας (M.A Degree in Marketing Management).

Συγγραφέας: Τζωρτζάκης Κώστας
Εκδότης: Rosili
Έτος έκδοσης: 2014
ISBN: 618-513-102-9
Σελίδες: 376
Σχήμα: 21×14
Κατηγορίες: Διοίκηση και οργάνωση , Μάρκετινγκ

Τιμή σε ιστοσελίδες: 14.07 €