Απαγωγή

Περιγραφή
Συνέβη έτσι απλά. Με απήγαγε από ένα αεροδρόμιο. Με πήρε μακριά από ό,τι ήξερα, από ό,τι είχα συνηθίσει. Με πήρε μαζί του στην έρημο και στη ζέστη, στη βρομιά και στον κίνδυνο. Και περίμενε από μένα να τον αγαπήσω.
Αυτή είναι η ιστορία μου.
Ένα γράμμα από το πουθενά, για τον απαγωγέα μου.Η Λούσι Κρίστοφερ γεννήθηκε στην Ουαλία αλλά μεγάλωσε στην Αυστραλία όπου έζησε μέχρι να τελειώσει το πανεπιστήμιο. Ως παιδί τής άρεσε πολύ να κατασκηνώνει στην αυστραλέζικη φύση και να εξερευνά το κατάφυτο ρέμα πίσω από το σπίτι της. Ακόμα και σήμερα, που ζει στην Αγγλία, παραμένει γοητευμένη από την άγρια φύση της Αυστραλίας. Έχει πάρει μεταπτυχιακό τίτλο με διάκριση από το Πανεπιστήμιο Μπαθ Σπα στη δημιουργική γραφή ενώ εκπονεί σήμερα τη διδακτορική της διατριβή. Η «Απαγωγή», το πρώτο της μυθιστόρημα, γράφτηκε ως μέρος της διδακτορικής της έρευνας ενώ βρέθηκε υποψήφιο για τα βραβεία 2010 Book of The Year by the Children’s Book Council of Australia, Branford Boase και Carnegie Medal. Τα δικαιώματά του έχουν πουληθεί σε 10 χώρες.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.lucychristopher.com

Συγγραφέας : Christopher Lucy
Μεταφραστής : Κοντολέων Κώστια
Εκδότης : Ψυχογιός
Έτος έκδοσης : 2010
ISBN : 960-453-751-2
Σελίδες : 351
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Μεταφρασμένη
Σειρές : Πυξίδα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.03 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.