Απίθανο πάρτι στο Διαστημόσπιτο

Περιγραφή
Oι Κουταλοκέφαλοι έχουν ρουφήξει όλους τους μεγάλους και τους έχουν πάει στο διαστημικό ζωολογικό τους κήπο, οπότε ο Μασχάλης Μπόχας κι ο Αππόλυτος Παράφρων αποφασίζουν να καλέσουν όλους τους φίλους τους στο καλύτερο πάρτι όλων των εποχών.
Όταν όμως κάνουν τη συνηθισμένη τους επίσκεψη στο Ξεμυαλιστήριο (για να μυαλοδοτήσουν) έρχεται η καταστροφή. Ο Μασχάλης κι ο Αππόλυτος χάνουν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της μνήμης τους! Καθώς η ώρα του πάρτι συνεχώς πλησιάζει, ο Μασχάλης πρέπει να φτάσει μέχρι τον Πλανήτη Χονκ κυνηγώντας το Ξεμυαλιστήριο, για να πάρει πίσω τα χαμένα τους μυαλά…Ο συγγραφέας Τζον Μπλέικ γεννήθηκε στο Μόρτιμερ και μεγάλωσε στο Σαουθάμπτον της Μ. Βρετανίας. Έχει γράψει πάνω από σαράντα βιβλία για παιδιά και έφηβους, μεταξύ των οποίων το εικονογραφημένο “You ‘re a Hero, Daley B.”, (πάνω από 100.000 αντίτυπα σε όλο τον κόσμο) και το “Little Stupendo” (προτάθηκε για το βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας).
Το 1995 η τηλεοπτική σειρά του “Life” προτάθηκε για το Βραβείο της Ένωσης Λογοτεχνών, ενώ το 2002 κέρδισε το βραβείο Ταλέντων από το ραδιόφωνο του ΒΒC.
Διατηρεί προσωπική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο (www.jonblake.co.uk), στην οποία εκτός από σχόλια για τα βιβλία του, μπορείτε να βρείτε αποσπάσματα από τα επόμενα βιβλία της σειράς “Το Εξωφρενικό Διαστημόσπιτο”. Επισκέπτεται συχνά βιβλιοθήκες αλλά και σχολεία και συζητά με τα παιδιά για τα δικά τους σχόλια αλλά και παρατηρήσεις για τα βιβλία του.
Ο ανατρεπτικός και χιουμοριστικός τρόπος γραφής του είναι χαρακτηριστικός και τον καθιέρωσε με τη σειρά “Το εξωφρενικό Διαστημόσπιτο”.
Η σειρά έχει πουλήσει ήδη πάνω από 100.000 αντίτυπα στη Μ. Βρετανία.

Συγγραφέας: Blake Jon
Μεταφραστής: Αθανασοπούλου Μυρτώ
Εικονογράφος: Roberts David
Εκδότης: Βιβλιόφωνο
Έτος έκδοσης: 2007
ISBN: 960-6714-08-Χ
Σελίδες: 130
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Μεταφρασμένη
Σειρές: Το Εξωφρενικό Διαστημόσπιτο

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.19 €