Αντικειμενοστρεφής προγραμματισμός με τη C++

Περιγραφή
Το βιβλίο «Αντικειμενοστρεφής προγραμματισμός με τη C++», Τέταρτη Αμερικανική Έκδοση, αποτελεί την τελευταία αναθεώρηση ενός κλασικού προγραμματιστικού τίτλου ο οποίος εισήγαγε χιλιάδες χρήστες στον αντικειμενοστρεφή προγραμματισμό με τη C++. Το βιβλίο ξεκινάει με τις βασικές έννοιες και φτάνει μέχρι ολοκληρωμένες αντικειμενοστρεφείς εφαρμογές, χρησιμοποιώντας κατανοητά παραδείγματα, βοηθητικά σχήματα, και πάρα πολλές ερωτήσεις και ασκήσεις.
Καλύπτοντας τις πλέον σύγχρονες δυνατότητες της Standard C++, ο οδηγός αυτός διδάσκει τη σύνταξη και τις λειτουργίες της C++, τις ιδέες στις οποίες βασίζεται ο αντικειμενοστρεφής προγραμματισμός, καθώς και πώς εφαρμόζονται αυτές οι έννοιες σε πραγματικά προγραμματιστικά προβλήματα.
Το βιβλίο «Αντικειμενοστρεφής προγραμματισμός με τη C++» αποτελεί ένα εκπαιδευτικό βοήθημα που έχει αποδείξει την αξία του, καθώς χρησιμοποιείται ευρέως σε ακαδημαϊκά προγράμματα, παρέχοντας ειδική βοήθεια στους καθηγητές στην οποία συμπεριλαμβάνονται περισσότερες από 100 ασκήσεις για τον έλεγχο των γνώσεων σε κάθε θέμα της C++. Για τη χρήση του βιβλίου δεν απαιτείται προηγούμενη πείρα, αν και κάποια εξοικείωση με βασικές προγραμματιστικές έννοιες μπορεί να φανεί χρήσιμη στον αναγνώστη.Ο Robert Lafore γράφει βιβλία σχετικά με τον προγραμματισμό υπολογιστών από το 1982. Στο συγγραφικό του έργο περιλαμβάνονται τα μπεστ σέλλερ «Assembly Language Programming for the IBM® PC», «C Programming Using Turbo C++», και «Data Structures and Algorithms in Java». Ο συγγραφέας κατέχει πτυχία μαθηματικού και ηλεκτρολόγου μηχανικού, και είναι ενεργός προγραμματιστής από την εποχή του PDP-5, όταν τα 4Κ κύριας μνήμης θεωρούνταν πολυτέλεια. Έχει εργαστεί ως προγραμματιστής συστημάτων στο Lawerence Berkeley Laboratory, ενώ διατηρεί τη δική του εταιρεία λογισμικού.

Συγγραφέας : Lafore Robert
Μεταφραστής : Τσιλογιάννης Δημήτρης
Εκδότης : Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης : 2006
ISBN : 960-209-904-6
Σελίδες : 1040
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Προγραμματισμός, Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Γλώσσες προγραμματισμού

Τιμή σε ιστοσελίδες: 51.75 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.