Ανταγωνισμός στον τραπεζικό τομέα κατά το κοινοτικό δίκαιο

Περιγραφή
Το παρόν πόνημα υποβλήθηκε ως διπλωματική εργασία στο τμήμα διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών (Δ.Ε.Σ.) του Παντείου Πανεπιστημίου. Σκοπός του είναι να προσεγγίσει την προβληματική σχετικά με το ερώτημα κατά πόσο οι τράπεζες υπάγονται στους κανόνες ανταγωνισμού, και, σε περίπτωση καταφατικής απάντησης, σε τι βαθμό και μέχρι ποιου σημείου, υπό το φως της νομολογίας του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και μέσα από τη στάση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. […] (από το προλογικό σημείωμα του βιβλίου)Η Βασιλική Π. Γιακουμή γεννήθηκε στην Καλαμάτα, στις 9 Απριλίου 1979. Σπούδασε νομικά στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου αποφοίτησε το 2001.
Είναι δικηγόρος Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου, με ειδίκευση στο δίκαιο και την οικονομία των επιχειρήσεων στο νέο διεθνές περιβάλλον.
Από το 2005 είναι υποψήφια διδάκτωρ στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Συγγραφέας : Γιακουμή Βασιλική Π.
Εκδότης : Κατσαρός Βασ. Ν.
Έτος έκδοσης : 2006
ISBN : 960-87879-7-1
Σελίδες : 216
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Τραπεζικό δίκαιο, Ευρωπαϊκό δίκαιο, Τράπεζες και τραπεζικές εργασίες , Ανταγωνισμός
Σειρές : Δημοσιεύματα Digesta

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.60 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.