Ανθρώπινο δυναμικό: Αξιολόγηση και καθοδήγηση

Περιγραφή
Μέρος των αρμοδιοτήτων σας ως διευθυντικού στελέχους είναι να ωθήσετε την απόδοση των εργαζομένων – και υπάρχει καλύτερος τρόπος από την καθοδήγηση και τη συμβούλευση για να το πετύχετε αυτό; Η ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας ως καθοδηγητή και μέντορα θα σας βοηθήσει να επιλύσετε τα υπάρχοντα προβλήματα απόδοσης και να αναπτύξετε τις ικανότητες των εργαζομένων. Το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τα άτομα που μπορούν να ωφεληθούν από την καθοδήγηση και τη συμβούλευση και να μάθετε τα βήματα που χρειάζονται για να το κάνετε σωστά. Περιλαμβάνονται τα θέματα:
– Βελτίωση των δεξιοτήτων ανατροφοδότησης
– Μάθετε πότε να παρέχετε καθοδήγηση και πότε όχι
– Σχεδιασμός και οργάνωση συνεδριών καθοδήγησης
– Διαχωρισμός μεταξύ καθοδήγησης και συμβούλευσης.Ο Ρίτσαρντ Λουκ είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων της σειράς Harvard Business Essentials. Με έδρα το Σάλεμ της Μασαχουσέτης, ο κύριος Λουκ έχει συγγράψει ή επιμεληθεί περισσότερα από τριάντα βιβλία και δεκάδες άρθρα πάνω σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων διοίκησης επιχειρήσεων. Είναι κάτοχος τίτλου ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο του ΣεντΤόμας.

Συγγραφέας : Luecke Richard
Μεταφραστής : Χαλιωρή Ελένη
Επιμελητής : Ibarra Herminia
Εκδότης : Modern Times
Έτος έκδοσης : 2009
ISBN : 960-691-457-7
Σελίδες : 223
Σχήμα : 23χ15
Κατηγορίες : Διοίκηση και οργάνωση , Διοίκηση και οργάνωση προσωπικού
Σειρές : Harvard Business Essentials: Μάνατζμεντ & Στρατηγική Επιχειρήσεων

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.37 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.