Αναγράμματα

Περιγραφή
Ένα σπάνιο μυθιστόρημα… Επιφανειακά σπiθίζει από πνεύμα και χιούμορ αλλά στο βάθος υπάρχει το πάθος και η οξυδέρκεια για τον περίγυρο μια ειλικρίνεια προθέσεων που συγκινεί βαθιά. Διαβάστε τα “Αναγράμματα”. Θα σας αφήσουν άναυδους.
(“Cleveland Plain Dealer”)
Στα “Αναγράμματα” βρίσκεις όλο το πνεύμα και το απατηλά παιχνιδιάρικο κέφι της αυτο-εξυπηρέτησης, και επιπλέον μια ουσιώδη εκζήτηση, εκπληκτική για πρώτο μυθιστόρημα… Το πιο συναρπαστικό νέο μυθιστόρημα απ’ όσα διάβασα σ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
(Κάρεν Ράιλ, “The Philadelphia Inquirer”)
Γνωρίστε την Μπένα Κάρπεντερ – την αισθαντική τραγουδίστρια των νάιτ- κλαμπ που φορά γόβες “πιάσε με-πάρε με-αλά Τζόαν Κρόφορντ”. Τη μανιώδη καπνίστρια και δασκάλα του αερόμπικ για ηλικιωμένους. Την ιδιότροπη, κακόκεφη καθηγήτρια της ιστορίας της τέχνης… Και μετά γνωρίστε την Μπένα πάλι. Απογοητευμένη και κυνική, είναι μια χήρα (αλλά όχι βαρυπενθούσα) δασκάλα της ποίησης, που δεν έχει ολοκληρώσει το διδακτορικό της, και με το καυστικό πνεύμα της μόλις που καραφέρνει να καλύψει την παρουσία της ως πικραμένης και μοναχικής… Θα σας ενθουσιάσει.
(“Face”)
Η Λόρι Μουρ γεννήθηκε το 1957 στη Νέα Υόρκη. Σπούδασε στα Πανεπιστήμια St.Lawrence και Cornell και είναι καθηγήτρια δημιουργικής γραφής στο Πανεπιστήμιο του Wisconsin. Έχει δημοσιεύσει τέσσερις συλλογές διηγημάτων, τρία μυθιστορήματα και ένα παιδικό βιβλίο. Είναι μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Τεχνών και Γραμμάτων. Το βιβλίο της “Η πόρτα στη σκάλα” ήταν στην τελική λίστα υποψηφιοτήτων για τα βραβεία PEN/Faulkner και Orange.

Συγγραφέας: Moore Lorrie
Μεταφραστής: Βαλαβάνη Αγγελική
Εκδότης: Aquarius
Έτος έκδοσης: 1992
ISBN: 960-7002-69-5
Σελίδες: 257
Σχήμα: 21χ12
Κατηγορίες: Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.89 €