Ανίεροι

Περιγραφή
Είδα ό,τι πιο απαίσιο έχω αντικρίσει ποτέ μου.
Κάτι πραγματικά Ανίερο.
Τώρα καταλαβαίνω τι τρέλανε τον Φάστριν.
Γιατί ήθελε να μας σφάξει όλους.
Ο πόλεμος έχει μετατρέψει σε άγονες εκτάσεις τα άλλοτε εύφορα λιβάδια της Θέι.
Οι κάτοικοι των πόλεων, που κάποτε έσφυζαν από ζωή, είναι πλέον απέθαντα όντα.
Και όλα δείχνουν πως ο ευφυής νεκρομάντης -και υποκινητής του εμφύλιου πολέμου που οδήγησε στην εξορία το κυβερνόν συμβούλιο- έχει παραφρονήσει.
Ώσπου αρχίζουν να κυκλοφορούν φήμες πως κάποιο μυστήριο υπαγορεύει τις φαινομενικά παράλογες κινήσεις του – και οι επιζώντες της Θέι θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να το υπερνικήσουν.Ο Richard Lee Byers κατέχει ΜΑ στην ψυχολογία. Εργάστηκε για μία δεκαετία σε ψυχιατρική κλινική, αλλά τελικά εγκατέλειψε την ψυχιατρική για να ασχοληθεί με τη συγγραφή. Έχει γράψει δεκαπέντε μυθιστορήματα, μεταξύ των οποίων τα “The Vampire’s Apprentice”, “Dark Fortune”, “Dead Time”, “Dark Kingdoms”, “Soul Killer” και “The Shattered Mask”. Διηγήματά του έχουν περιληφθεί σε πολλές ανθολογίες, ανάμεσα στις οποίες οι “Skull Full of Spurs”, “Inherit the Earth”, “Strange Attraction”, “Neverwinter Nights” και “Realms of Shadow”, καθώς και στο περιοδικό “Dragon”.
Zει στο Tampa Bay της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, το σκηνικό για πολλά από τα έργα τρόμου που γράφει. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την ξιφασία και συχνά λαμβάνει μέρος σε τοπικά πρωταθλήματα. Είναι αφοσιωμένος παίκτης παιχνιδιών ρόλων, όντας συνήθως ο ίδιος game master, ενώ καλείται συχνά σε συνέδρια επιστημονικής φαντασίας που διεξάγονται στη Φλόριντα.

Συγγραφέας: Byers Richard Lee
Μεταφραστής: Ζαπάντη Ιωάννα, Αγάπιος Σωτήρης
Εκδότης: Anubis
Έτος έκδοσης: 2010
ISBN: 960-306-956-6
Σελίδες: 357
Τόμος: 3
Σχήμα: 18χ12
Κατηγορίες: Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα, Φανταστική λογοτεχνία
Σειρές: Forgotten Realms

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.32 €