Ανάψτε τη σπίθα στη σχέση σας

Περιγραφή
Δώστε νέα πνοή στη σχέση σας.
Είναι αλήθεια ότι ο χρόνος, αναπόφευκτα, σκοτώνει τον έρωτα ή μήπως υπάρχει τρόπος να αποφύγει κανείς το… μοιραίο; Ο Peter και η Sabina αποκαλύπτουν 52 απλά, αλλά πολύτιμα μυστικά που θα σας κάνουν να θυμηθείτε γιατί είστε μαζί. Σβήστε λοιπόν την τηλεόραση, πάρτε χαρτί και μολύβι και ξαναζήστε την έκσταση!
Ξέρετε, λοιπόν
– Πώς να βρείτε το χαμένο… ήρωα του παραμυθιού;
– Γιατί δεν είναι τυχαία τα ειδύλλια των διακοπών;
– Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το χρήμα στον έρωτα;
– Ποια είναι η καλύτερη «πυξίδα» στην τρικυμία της σχέσης;
– Τι να κάνετε αν… μυριστείτε τρίτο πρόσωπο;
– Πώς ανεβαίνουν οι χτύποι της καρδιάς – και όχι μόνο;
Στις σελίδες του βιβλίου «Ανάψτε τη σπίθα στη σχέση σας» θα βρείτε τις απαντήσεις, όχι μόνο στις παραπάνω ερωτήσεις, αλλά και σε όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με κουρασμένους έρωτες και κοιμισμένα πάθη! Κι όλα αυτά, βγαλμένα μέσα από τη γνώση και την εμπειρία των ειδικών, χωρίς περιττές φλυαρίες ή ακαταλαβίστικες θεωρίες! Έτσι, θα κρατάτε στο χέρι σας ένα πολύτιμο «κλειδί» που ανοίγει την πόρτα στην ανανέωση της ερωτικής σας ζωής!Η Δρ Sabina Dosani είναι ψυχίατρος στο νοσοκομείο Maudsley στο Λονδίνο. Προσφέρει βοήθεια σε ενήλικες και νεαρά άτομα για να βρουν λύσεις σε ποικίλα προβλήματα σχέσεων. Είναι παντρεμένη με τον Peter Cross, συγγραφέα και δημοσιογράφο των εντύπων Daily Telegraph, Times, Daily και Sunday Express και Independent on Sunday. Έχουν γράψει μαζί το βιβλίο «Πώς να μεγαλώσετε παιδιά στην προεφηβική ηλικία» («Raise pre-teens»).

Συγγραφέας : Dosani Sabina, Cross Peter
Μεταφραστής : Λεβεντάκου Φωτεινή
Επιμελητής : Καραχάλιου Μαίρη
Εκδότης : Ισόρροπον
Έτος έκδοσης : 2006
ISBN : 960-6666-17-4
Σελίδες : 238
Σχήμα : 21χ17
Κατηγορίες : Συμβουλευτική, Ψυχολογία των φύλων
Σειρές : Brilliant!

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.23 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.