Αλησμόνητη αγάπη

Περιγραφή
Δεν είναι και τόσο συνηθισμένο φαινόμενο στη σημερινή εποχή, διανύοντας το έτος 2000, να συναντήσουμε ανθρώπους όπως οι ήρωες του μυθιστορήματος. Ο Ηρακλής και η Βαλεντίνη. Κι αν ακόμη τους συναντούσαμε, σίγουρα θα λέγαμε ότι πρόκειται για άτομα που έχουν έρθει από άλλον πλανήτη και το χειρότερο που θα’ λεγαν πολλοί, ότι οι τύποι αυτοί είναι επικίνδυνοι μια και είναι απροσάρμοστοι στο πνεύμα των καιρών.
Όχι πως στις παλαιότερες εποχές ζούσαν μόνο άγγελοι. Ο άνθρωπος ήταν πάντα ο ίδιος, οκνηρός και άρπαγας. Γι αυτό και έχουν γκρεμιστεί τεράστιες και σοβαρές προσπάθειες που έτειναν να θεραπεύσουν τις ανάγκες του. Το ανικανοποίητο, όσο κι αν κρύβει μέσα του το σπέρμα της δημιουργίας, όπως θέλουν πολλοί να πιστεύουν, είναι το μεγάλο αίτιο που δημιουργεί όλες τις κοινωνικές στρεβλώσεις.
Ο Γιώργος Κ. Βουλτσιάδης γεννήθηκε στην Προσοτσάνη το 1925. Στα πρώτα γυμνασιακά του χρόνια φοίτησε στο γυμνάσιο Δράμας. Στη Θεσσαλονίκη κατέφυγε υπό συνθήκες δραματικές αμέσως μετά την είσοδο των Βουλγάρων στην ανατολική Μακεδονία. Φοίτησε τα υπόλοιπα χρόνια στο Ε΄ γυμνάσιο, απ’ όπου κι απεφοίτησε.
Στη Θεσσαλονίκη είναι γνωστός περισσότερο ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους επιχειρηματίες και λιγότερο ως συγγραφέας και ως ζωγράφος, παρ’ όλο ότι έχει να επιδείξει αξιόλογο έργο και στις δύο αυτές δραστηριότητές του.
Είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Μαθιοπούλου και έχει δύο κόρες.

Συγγραφέας : Βουλτσιάδης Γιώργος Κ.
Εκδότης : Ερωδιός
Έτος έκδοσης : 2005
ISBN : 960-6601-29-3
Σελίδες : 431
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 15.09 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.