Ακίνητοι… νηστεία

Περιγραφή
Αυτό δεν είναι ένα ακόμα βιβλίο με νηστίσιμες συνταγές. Πρόκειται μία φιλοσοφία που βλέπει τη νηστεία από μία διαφορετική οπτική ματιά. Μία φιλοσοφία που προτείνει να βάλουμε τη νηστεία στη ζωή μας για λόγους υγείας, οικονομίας και οικολογίας, ανεξάρτητα από θρησκευτικές πεποιθήσεις και οικογενειακές προτροπές. Η νηστεία έχει πολλά θετικά:
– Προάγει την παραδοσιακή Ελληνική Μεσογειακή Διατροφή.
– Είναι Οικονομική και Οικολογική Διατροφή.
– Ενδυναμώνει το Σώμα και αυξάνει την Ενέργεια.
– Θεραπεύει από ασθένειες και βελτιώνει την Υγεία.
– Βελτιώνει την Ψυχολογία και τη Διάθεση.
Με αυτό το βιβλίο θα μάθεις πολλές πληροφορίες για τη νηστεία. Θα διαβάσεις τι σημαίνει «αληθινή» νηστεία, πώς η νηστεία σε βοηθάει να αποτοξινωθείς, τα οφέλη της νηστείας και τους λόγους που αξίζει να τη βάλεις στη ζωή σου. Θα μάθεις επίσης χρήσιμες συμβουλές για σωστή και ισορροπημένη νηστεία μέσα από τον δεκάλογο της νηστείας.
Σε αυτό το βιβλίο θα βρεις επίσης υπέροχες απλές, υγιεινές και οικονομικές συνταγές με τις οποίες μπορείς εύκολα να νηστεύεις ολόκληρο το χρόνο! Οι συνταγές αυτές είναι ιδανικές για να τις χρησιμοποιείς είτε σε περιόδους νηστείας, είτε σε σταθερή βάση μερικές μέρες της εβδομάδας, είτε μετά από μεγάλο φαγοπότι για να αποτοξινωθείς.
Στην ιστοσελίδα nistisima.gr μπορείς να παρακολουθήσεις ένα δωρεάν μάθημα Νηστείας γύρω από την φιλοσοφία αυτού του βιβλίου. Στη Μαγική Κουζίνα (magikikouzina.gr) μπορείς να δεις σε βίντεο κάποιες συνταγές.Ο Ευτύχης Μπλέτσας είναι σύμβουλος διατροφής, μάγειρας, αρθρογράφος για θέματα διατροφής και θερμός υποστηρικτής του έξυπνου φαγητού και της υγιεινής Μεσογειακής κουζίνας. Σπούδασε πληροφορική στην Αγγλία, μυήθηκε στα μυστικά της μαγειρικής από τη μητέρα του και ταξίδεψε σ’ όλο τον κόσμο μελετώντας σε βάθος κάθε διάσταση του φαγητού. Έγινε γνωστός μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή «Η κουζίνα της μαμάς» με την οποία ταξίδεψε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας παρουσιάζοντας παραδοσιακές και μοντέρνες συνταγές. Έχει συνεργαστεί με κρατικούς φορείς στην Ελλάδα και την Κύπρο στο πλαίσιο παιδαγωγικών δραστηριοτήτων για την προβολή των βασικών αρχών της υγιεινής διατροφής αλλά και για τη συστηματική προώθηση των ελληνικών προϊόντων διατροφής στη διεθνή αγορά.
Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Μαγειρική οικονομία», «Ακίνητοι… νηστεία» & «Θετική ενέργεια», παρουσιαστής της «Μαγικής κουζίνας» και της «Κουζίνας της μαμάς», δημιουργός της παράστασης «Μουσικομαγειρέματα» που προάγει την υγεία με εκπαιδευτική Ψυχαγωγία και ιδρυτής της Ακαδημίας Θετικής Ενέργειας.
Βρείτε τον στο bletsas.gr

Συγγραφέας : Μπλέτσας Ευτύχης
Εκδότης : Foodmusic
Έτος έκδοσης : 2011
ISBN : 960-99039-2-4
Σελίδες : 108
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Μαγειρική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 2.71 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.