Αγώνας ιδεών

Περιγραφή
[…] Πιστεύω ότι πρέπει να δώσουμε μία μάχη ιδεών έναντι μηχανισμών επικοινωνίας, οι οποίοι επιδιώκουν την αποπολιπκοποίηση, το λαϊκισμό και την απαξίωση της παράταξης μας. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της διαστρέβλωσης των ιδεών μας. να υπερασπιστούμε την ουσιαστική συμβολή μας στην παγίωση της δημοκρατίας και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και να αναδείξουμε τις διακριτές θέσεις του νέου κυβερνητικού μας προγράμματος ριζοσπαστικών αλλαγών για ένα κράτος δικαίου, κοινωνικής δικαιοσύνης και αποτελεσματικότητας. […]
(Από την Εισαγωγή της Μαριέττας Γιαννάκου)

Συγγραφέας : Συλλογικό έργο, Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης, Κακλαμάνης Νικήτας, Καλαφάτης Σταύρος, Κεφαλογιάννη Όλγα, Κεφαλογιάννης Μανώλης Κ., Λυκουρέντζος Ανδρέας, Μουσουρούλης Κώστας, Σπηλιωτόπουλος Άρης, Ταλιαδούρος Σπυρίδων Α., Χατζηδάκης Κωστής Ι. 1965-, Ψωμιάδης Παναγιώτης, Αρβανιτόπουλος Κωνσταντίνος Π., Βερέμης Θάνος Μ., Κουλουμπής Θεόδωρος Α.
Επιμελητής : Γιαννάκου Μαριέττα
Εκδότης : Εκδόσεις Παπαζήση
Έτος έκδοσης : 2010
ISBN : 960-02-2444-7
Σελίδες : 226
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Πολιτικά κόμματα – Ιστορία, Πολιτική – Ιστορία – Ελλάς, Πολιτικά κόμματα – Ελλάς
Σειρές : Θέματα Διακυβέρνησης

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.73 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.