Αγνοείται η τύχη της

Περιγραφή
Η ιδέα φάνταζε τόσο καλή τότε – ένα σχέδιο που θα τιμωρούσε τη μαμά για τους άσχημους τρόπους της και θα μ’ έκανε ευτυχισμένη για πρώτη φορά εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Έπρεπε να τον είχα καταλάβει. Τα προειδοποιητικά σημάδια ήταν ολοφάνερα. Είναι παράξενο όμως πόσα δεν προσέχεις όταν θέλεις τόσο πολύ να πιστέψεις σε κάτι και σε κάποιον.
Μπορείς να συνεχίζεις να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου για καιρό. Ώσπου έρχεται η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι παίζεται η ζωή σου κορόνα γράμματα. Τότε είναι που ανακαλύπτεις το πραγματικό νόημα της αγάπης.Η Ρόζι Ράστον γεννήθηκε στο Μπράιτον και όταν ήταν παιδί επινοούσε συχνά ιστορίες για να διασκεδάζει. Είχε πάθος με τα άλογα και το αγαπημένο της βιβλίο ήταν το «Anne of green gables». Αρχικά εργάστηκε ως γραμματέας σε δικηγορικό γραφείο, αλλά μετά τη γέννηση της πρώτης της κόρης άρχισε να γράφει, ξεκινώντας με διηγήματα για γυναικεία περιοδικά.
Το ερέθισμα για το πρώτο της βιβλίο αποτέλεσαν οι δυσκολίες που συνάντησε μια από τις κόρες της στη μετάβασή της σε ένα μεγάλο σχολείο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το έργο της αριθμεί πλέον 28 βιβλία. Η Ράστον σήμερα ζει στο Νορθάμπτον. Έχει τρεις κόρες και (μέχρι στιγμής) τρία εγγόνια. Αγαπάει ιδιαίτερα τα ταξίδια και, αν της ζητούσαν να απαριθμήσει τα χόμπι της, θα τα ανέφερε με την εξής σειρά: ταξίδια, διάβασμα, ταξίδια, ιππασία, ταξίδια…

Συγγραφέας : Rushton Rosie
Μεταφραστής : Κάντζολα – Σαμπατάκου Βεατρίκη
Εκδότης : Μίνωας
Έτος έκδοσης : 2005
ISBN : 960-542-883-0
Σελίδες : 283
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Αγγλική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές : Σύγχρονη Ξένη Λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 4.02 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.