Αγάπη η υπέρτατη επίτευξη

Περιγραφή
-Γιατί η βίαιη κοινωνική προσαρμογή και ο “ψυχαναγκασμός της τελειότητας” μας οδηγούν στην αυτο-απόρριψη
– Πώς ο πόλεμος για την απόκτηση ελέγχου τελικά καταστρέφει τις περισσότερες σχέσεις
– Γιατί αναζητάμε την αγάπη στους άλλους και πώς μπορούμε να την βρούμε μέσα μας
-Πώς να αποδεχτούμε και να συγχωρήσουμε βαθιά τον εαυτό μας και τους άλλους
Ο δον Miguel Ruiz, συγγραφέας του διεθνούς best seller “Οι Τέσσερις συμφωνίες”, μας παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο εγχειρίδιο ευτυχίας για τις ανθρώπινες σχέσεις.
Αντλώντας από την αστείρευτη σοφία της παράδοσης των αρχαίων Τολτέκων, ο Miguel Ruiz παρουσιάζει βήμα-βήμα μια πλήρη και δοκιμασμένη μέθοδο που μας βοηθά να μετουσιώσουμε κάθε συναισθηματικό μας τραύμα, φόβο ή ενοχή, να πραγματώσουμε την υπέρτατη επίτευξη της αγάπης και να ανακτήσουμε την ελευθερία και τη χαρά που δικαιωματικά πρέπει να χαρακτηρίζουν όλες τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.
“Η ευτυχία πηγάζει μόνο μέσα από εσάς και είναι αποτέλεσμα της αγάπης σας. Όταν συνειδητοποιήσετε ότι κανένας άλλος δεν μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους και ότι η ευτυχία είναι αποτέλεσμα της αγάπης σας, τότε θα πραγματώσετε τη σπουδαιότερη διδασκαλία των Τολτέκων, την επίτευξη της αγάπης”.
(Miguel Ruiz)Ο Ντον Μιγκέλ Ρούιζ γεννήθηκε και μεγάλωσε σε αγροτική περιοχή του Μεξικού. Δεν έγινε εσωτερικός μύστης της γνώσης των Τολτέκων (όπως περίμενε η θεραπεύτρια μητέρα του και ο σαμάνος παππούς του) αλλά γιατρός. Μετά από ένα αυτοκινητικό ατύχημα και μια εμπειρία θανάτου, αφιερώθηκε στις διδαχές και στη διάδοση της σοφίας των Τολτέκων.

Συγγραφέας: Ruiz Miguel
Μεταφραστής: Χαραλαμπάκη Εμμανουέλα
Εκδότης: Έσοπτρον
Έτος έκδοσης: 2004
ISBN: 960-8317-32-0
Σελίδες: 180
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Διαπροσωπικές σχέσεις, Αυτοπραγμάτωση, Αγάπη

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.50 €