Ίχνη στο χιόνη

Περιγραφή
Η Σουζάνα Γκάλγουεϊ εδώ και κάποιο καιρό ζει μαζί με της δυο της κόρες μακριά από τον άντρα της, έναν Τεξανό Ρέιντζερ. Ο Τζακ δεν είχε σταθεί εμπόδιο στην απόφαση της θεωρώντας πως η απόσταση θα βοηθούσε και τους δύο να ξεδιαλύνουν τα προβλήματα που είχαν εμφανιστεί στο γάμο τους. Άλλωστε, πίστευε πως ο χωρισμός τους ήταν προσωρινός, γιατί ήταν σίγουρος ότι η γυναίκα του δεν είχε πάψει ποτέ να τον αγαπάει, όπως κι εκείνος. Και δεν του περνούσε καθόλου από το μυαλό πως μπορεί να υπήρχε κάτι άλλο που την έδιωξε από κοντά του.
Δεν ξέρει πως η Σουζάνα έχει φύγει κυνηγημένη από το Φόβο. ούτε πως μια γυναίκα από το παρελθόν του, που τον θεωρεί υπεύθυνο για τη ρημαγμένη ζωή της, έχει ορκιστεί να εκδικηθεί με κάθε τρόπο αυτόν και την οικογένειά του.
Όταν ο Τζακ, μη μπορώντας πια να περιμένει, αποφασίζει να πάει να βρει τn Σουζάνα, εκείνη, για να τον αποφύγει, καταφεύγει σ’ ένα μικρό σπίτι πάνω στα χιονισμένα Αντιρόντακ. Εκεί πιστεύει πως θα είναι ασφαλής. Μακριά από τα μυστικά που δεν βρίσκει το κουράγιο να εξομολογηθεί στον άνθρωπο που αγαπά. Αλλά κάνει λάθος…
Γιατί στην παγωμένη ερημιά του βουνού δε θα την ακολουθήσει μόνο ο άντρας της, αλλά κι ένας αδίστακτος δολοφόνος…
Η Κάρλα Νέγκερς τελείωσε τη συγγραφή του πρώτου βιβλίου της και το ταχυδρόμησε σ’ έναν λογοτεχνικό πράκτορα τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της. Ήταν είκοσι τεσσάρων ετών, και η οικονομική της κατάσταση τόσο κακή ώστε έγραφε με νοικιασμένη μηχανή. Ο πράκτορας ενδιαφέρθηκε, το βιβλίο της σημείωσε μεγάλη επιτυχία, και από τότε η συγγραφέας καθιερώθηκε και έγινε ευρέως γνωστή για το πνευματώδες στυλ, το χιούμορ και τους γρήγορους ρυθμούς των έργων της, που εμφανίζονται τακτικά στις λίστες των μπεστ σέλερ και έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από είκοσι πέντε γλώσσες. Είναι πολύ αγαπητή τόσο στο αναγνωστικό κοινό όσο και στους κριτικούς, και έχει τιμηθεί τέσσερις φορές με το Βραβείο των Κριτικών των Romantic Times. Ζει στο Βερμόντ, στη Νέα Αγγλία, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους.

Συγγραφέας: Neggers Carla
Μεταφραστής: Λαϊνά Κλαίρη
Εκδότης: Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος έκδοσης: 2005
ISBN: 960-620-132-5
Σελίδες: 379
Σχήμα: 18χ12
Κατηγορίες: Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές: Mira

Τιμή σε ιστοσελίδες: 4.35 €