Ήρωας

Περιγραφή
Το τελευταίο πράγµα που ήθελε ο Τοµ Κριντ ήταν να βάλει σε µπελάδες τον πατέρα του – γι’ αυτό και
του κρατάει µυστικά ένα-δυο πραγµατάκια από την προσωπική του ζωή. Όπως ότι έχει υπερδυνάµεις.
Και ότι του ζητήθηκε να γίνει µέλος της Λεγεώνας – της οργάνωσης υπέρ-ηρώων από την οποία ξεπήδησε ο ίδιος ο πατέρας του.
Η Λεγεώνα γίνεται το νέο σπίτι του Τοµ. Εκεί συνδέεται µε µια οµάδα ενθουσιωδών αλλά απροσάρµοστων υπέρ-ηρώων, όπως τη δεσποινίδα Σκάρλετ, που µπορεί να ελέγχει τη φωτιά αλλά όχι και το θυµό της, τον Λάρρυ τον Τύφο, που µε το άγγιγµά του µπορεί να αρρωστήσει τους πάντες, και τη Ρουθ, µια σοφή γυναίκα που προβλέπει το µέλλον. Όπως ο Τοµ, όλοι τους έχουν µυστικά, αλλά πρέπει να µάθουν να εµπιστεύονται ο ένας τον άλλον, προκειµένου να εξουδετερώσουν µια φονική συνωµοσία στις τάξεις της οργάνωσης.
Στον αγώνα του για επιβίωση, ο Τοµ θα βρεθεί αντιµέτωπος µε προκλήσεις που δε φανταζόταν ποτέ.
Για να βρει την ευτυχία, θα πρέπει να συµφιλιωθεί µε το παρελθόν του πατέρα του και να ανακαλύψει τι είδος υπέρ-ήρωα θέλει ο ίδιος να είναι.Ο Perry Moore είναι συγγραφέας, σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Έγινε γνωστός ως παραγωγός της ταινίας “Το χρονκό της Νάρνια:το λιοντάρι, η μάγισσα και η ντουλάπα. Το “Ήρωας” είναι το πρώτο του μυθιστόρημα. Σύντομα αναμένεται η μεταφορά του στην τηλεόραση, σε συνεργασία με το θρυλικό δημιουργό κόμικς “Stan Lee”.

Συγγραφέας: Moore Perry
Μεταφραστής: Δεληγιάννη Χριστίνα
Εκδότης: IntroBooks
Έτος έκδοσης: 2010
ISBN: 960-6680-97-5
Σελίδες: 467
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Μεταφρασμένη

Τιμή σε ιστοσελίδες: 16.89 €