Έρωτας

Περιγραφή
Έρωτας. Ξακουστός, μικρός, φτερωτός θεός. Κοιτάζει από ψηλά, σηκώνει το τόξο και αόρατα σε σημαδεύει με τα βέλη. Δεν το γνωρίζεις, δεν το περιμένεις. Δεν μπορείς να φυλαχτείς. Με μια λαβωματιά σε παίρνει κτήμα του. Και το ταξίδι ξεκινάει.
Χωρίς πυξίδα, χωρίς προορισμό. Σε ξαστεριές και σε λιακάδες, σε θύελλες και σε βροχές. Στους δρόμους τ’ ουρανού, στο χείλος της αβύσσου… Πώς θα τελειώσει, πού, δεν ξέρεις. Κι ούτε φαντάζεσαι ποτέ.Κατάγεται από την Πλακωτή Θεσπρωτίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Παραμυθιά, τόπο μαρτυρικό και πρωτεύουσα του Δήμου Σουλίου, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο. Στη συνέχεια πήγε στην Αθήνα και σπούδασε στη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία. Αργότερα φοίτησε και στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Από το 1988 ζει και εργάζεται σαν δασκάλα στην Ηγουμενίτσα. Την προηγούμενη σχολική χρονιά, για πρώτη φορά, βρέθηκε εκτός σχολικής τάξης και εργάστηκε σαν Γραμματέας Σχολικών Συμβούλων στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας.
Της αρέσουν τα ταξίδια, η θάλασσα, το διάβασμα και η μουσική.
Γράφει ποιήματα από τα έντεκά της χρόνια. Η πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο «Έρωτας» εκδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 απο τις Εκδόσεις Αέναον.

Συγγραφέας : Παπαδοπούλου Εύη ποιήτρια
Έτος έκδοσης : 2016
ISBN : 618-82751-1-3
Σελίδες : 33
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Νεοελληνική ποίηση
Σειρές : Σύγχρονη Ποίηση

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.90 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.