Ένοχο μυστικό

Περιγραφή
Μια νύχτα του 1987, ένα νεογέννητο μωρό βρίσκεται εγκαταλειμμένο στο αεροδρόμιο του Χίθροου.
Ένα χρόνο πριν, τρεις κοπέλες, η Μάρθα, η Κλίο και η Τζοκάστα, είχαν γνωριστεί τυχαία καθώς ξεκινούσαν μια περιπετειώδη περιήγηση στην άλλη άκρη του κόσμου. Ταξίδεψαν για λίγο μαζί, και ύστερα πήραν η καθεμιά το δρόμο της, με την υπόσχεση να ξαναβρεθούν όταν θα γύριζαν στην πατρίδα.
Μα θα περάσει πάρα πολύς καιρός πριν ξανασυναντηθούν -όταν η Κέιτ, το νεογέννητο έκθετο, είναι πια έφηβη, και οι τρεις κοπέλες επιτυχημένες επαγγελματίες, η καθεμιά στον τομέα της: Η Μάρθα διακεκριμένη δικηγόρος και αμετανόητη εργένισσα. Η Κλίο γιατρός, εγκλωβισμένη σ’ ένα δυστυχισμένο γάμο μ’ έναν χειρουργό. Η Τζοκάστα δημοσιογράφος σε μια σκανδαλοθηρική εφημερίδα και ερωτευμένη μ’ ένα γοητευτικό συνάδελφό της που φοβάται τη δέσμευση.
Ποια από τις τρεις είναι η μητέρα της Κέιτ; Γιατί ήταν τόσο απελπισμένη ώστε να φτάσει να κάνει κάτι τέτοιο; Και πώς κατάφερε να ζήσει μετά από αυτό;Η Πένι Βιντσέντζι ξεκίνησε την καριέρα της ως γραμματέας στα περιοδικά “Vogue” και “Tatler”. Στη συνέχεια εξελίχτηκε σε συντάκτρια θεμάτων μόδας και ομορφιάς και συνεργάστηκε με πολλά περιοδικά, όπως τα “Nova”, “Woman’s Own”, “Honey”, “Cosmopolitan” και “Options”. Εδώ και χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με τη συγγραφή. Μέχρι σήμερα έχει γράψει δύο χιουμοριστικά βιβλία, τα “There’s One Born Every Minute” και “The Compleat Liar”, μια συλλογή διηγημάτων, “The Glimpses”, και δώδεκα μυθιστορήματα που γνώρισαν όλα μεγάλη επιτυχία· ανάμεσά τους τα “Παλιές αμαρτίες”, “Το γύρισμα της τύχης”, “Ολέθριο πάθος” και η τριλογία “Τα λάφυρα του χρόνου”: “Μακριά απ’ τον παράδεισο”, “Χωρίς δισταγμό” και “Όμηροι του χτες”. Είναι παντρεμένη και έχει τέσσερις κόρες.

Συγγραφέας: Vincenzi Penny
Μεταφραστής: Λαϊνά Κλαίρη
Εκδότης: Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 960-450-868-7
Σελίδες: 634
Σχήμα: 18χ12
Κατηγορίες: Αγγλική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές: Bell Best Seller

Τιμή σε ιστοσελίδες: 5.87 €