Ένα όχι τόσο τέλειο μωρό

Περιγραφή
Η νέα σειρά «Διαβάζω και μαθαίνω» απευθύνεται σε παιδιά που έχουν μόλις μπει στη διαδικασία της ανάγνωσης, και τα βοηθά να μάθουν να διαβάζουν με τρόπο πρωτότυπο και διασκεδαστικό.
Σε όλα τα βιβλία της σειράς παίρνουμε μαθήματα αυτοπεποίθησης, καθώς τα παιδιά παροτρύνονται να μάθουν από τα λάθη τους και να μην εγκαταλείπουν την προσπάθεια. Επίσης είναι πολύ σημαντικό το ότι το λάθος δεν αντιμετωπίζεται ως εμπόδιο στη διαδικασία της μάθησης, αλλά γίνεται η αφετηρία μιας νέας προσπάθειας.
Οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί μπορούν να αξιοποιήσουν τα βιβλία με πολλούς τρόπους, ξεκινώντας να διαβάζουν μαζί με το παιδί τις εικονογραφημένες λέξεις στο αριστερό μέρος κάθε σελίδας. Έπειτα μπορούν να το ενθαρρύνουν να εντοπίσει τις λέξεις στο κείμενο. Στο τέλος κάθε βιβλίου υπάρχουν μαζεμένες όλες οι εικονογραφημένες λέξεις. Έτσι μπορούν να διαπιστώσουν ποιες λέξεις μπορεί πλέον να διαβάζει το παιδί τους.
Με υπέροχη εικονογράφηση και εκπαιδευτικό χαρακτήρα τα βιβλία αυτά αποτελούν μια σημαντική όσο και διασκεδαστική πηγή ενασχόλησης για τα παιδιά που μόλις έχουν αρχίσει να διαβάζουν προτρέποντάς τα να αγαπήσουν την ανάγνωση.
Η Στέλλα και ένα (όχι τόσο) τέλειο μωρό βοηθούν τα παιδιά να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση στην προσπάθειά τους να μάθουν να διαβάζουν.
Αστείες καταστάσεις, επαναλαμβανόμενο εικονογραφημένο λεξιλόγιο, πολύχρωμες εικόνες μετατρέπουν την ανάγνωση σε δημιουργική και ευχάριστη εμπειρία.

Συγγραφέας : Baxter Nicola
Μεταφραστής : Τασοπούλου Άντα
Εκδότης : Σαββάλας
Έτος έκδοσης : 2004
ISBN : 960-423-345-9
Σελίδες : 18
Σχήμα : 24χ20
Κατηγορίες : Ανάγνωση (Προσχολική), Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα
Σειρές : Μαθαίνω να Διαβάζω

Τιμή σε ιστοσελίδες: 3.71 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.