Ένας άλλος άνθρωπος

Περιγραφή
Ο Χάρι είναι ένα τρομαγμένο ανθρωπάκι. Θαυμάζει τη γυναίκα του και νιώθει κατώτερός της. Έχει δίκιο; Δεν ξέρει. Ωστόσο την απατάει για να ξεχαστεί. Κι ύστερα γυρίζει κοντά της γεμάτος ενοχές.
Όταν η γυναίκα του πεθαίνει, χάνει τον κόσμο κάτω απ’ τα πόδια του, αλλά δεν το γνωρίζει γιατί η ψυχή του μουδιάζει. Και κάνει τη μία βλακεία πάνω στην άλλη. Νομίζει ότι πρέπει να μιμηθεί τον κόμη του Μόντε Κρίστο και δεν αντιλαμβάνεται πού τον οδηγούν τα τεχνάσματά του. Όταν το καταλαβαίνει, είναι αργά. Όχι όμως τόσο όσο νομίζει.
Πάντα μετά τη μαυρίλα έρχεται η λιακάδα.
Και θα έρθει και για τον Χάρι.
Τώρα που έγινε άλλος άνθρωπος.Ο Μάρκ Σάρβας είναι ο δημιουργός του δημοφιλούς Blog «The Elegant Variation», το οποίο έχει χαρακτηριστεί από τα περιοδικά «Forbes» και «Entertainment Weekly» ένα από τα καλύτερα στο Διαδίκτυο, ενώ η εφημερίδα «Guardian» το έχει επιλέξει ως ένα από τα δέκα καλύτερα με άξονα τη λογοτεχνία. Ζει στο Λος Άντζελες και αυτό είναι το πρώτο του μυθιστόρημα, τα δικαιώματα του οποίου έχουν πουληθεί σε δώδεκα χώρες.

Συγγραφέας : Sarvas Mark
Μεταφραστής : Κουμπαρέλη Μπελίκα
Εκδότης : Ψυχογιός
Έτος έκδοσης : 2009
ISBN : 960-453-522-6
Σελίδες : 330
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές : Ξένοι Λογοτέχνες

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.61 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.