Έλξη: Ο παράγοντας-κλειδί

Περιγραφή
H αντίληψή μας για τα πράγματα γίνεται ένας μαγνήτης που μας τραβά προς την κατεύθυνση που θέλουμε να ακολουθήσουμε.
Εάν δεν επιλέξετε συνειδητά το πού θέλετε να πάτε, πηγαίνετε όπου θέλει το υποσυνείδητό σας να πάτε. Για να παραφράσω τον διάσημο Ελβετό ψυχίατρο Καρλ Γιουνγκ: “Μέχρι να κάνετε το υποσυνείδητο συνειδητό, αυτό θα κατευθύνει τη ζωή σας κι εσείς θα το αποκαλείτε πεπρωμένο”.
Yπό αυτό το πρίσμα, οι περισσότεροι από μας είμαστε στον αυτόματο πιλότο. Δεν έχουμε απλώς συνειδητοποιήσει ότι μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο…
Σε αυτό το βιβλίο σάς προσφέρω ένα νέο τρόπο για να πραγματοποιήσετε εύκολα και αβίαστα σχεδόν οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε – να αυξήσετε τη δουλειά σας, να βρείτε την αγάπη σας, να βελτιώσετε την υγεία σας, να προσελκύσετε περισσότερα χρήματα και ούτω καθεξής. O τρόπος που σας παρουσιάζω βασίζεται σε αιώνιες πνευματικές αρχές.
O τρόπος αυτός αποκαλύπτει το πώς η εσωτερική κατάσταση της ύπαρξής σας προσελκύει και δημιουργεί τα εξωτερικά αποτελέσματα που βιώνετε – αλλά και τι να κάνετε σχετικά μ’ αυτό ώστε να μπορείτε να έχετε, να κάνετε ή να είστε οτιδήποτε επιθυμεί η καρδιά σας. Τον αποκαλώ “O παράγοντας της έλξης”. Είναι πραγματικά μια πνευματική φόρμουλα για επιτυχία που ποτέ δεν αποτυγχάνει.
Λειτουργούν οι τεχνικές; Η απόδειξη βρίσκεται στο αποτέλεσμα. Δοκιμάστε τις και θα δείτε. Eγώ μπορώ να σας πω μόνο για τις επιτυχίες που είχα εγώ – και το κάνω σε αυτό το βιβλίο. Tίποτα όμως δεν θα σας πείσει περισσότερο από το να χρησιμοποιήσετε αυτές τις απλές ιδέες οι ίδιοι και να βιώσετε τα προσωπικά σας απίστευτα αποτελέσματα.
Aνακαλύψτε το μυστικό για να προσελκύσετε πλούτο και ευτυχία στη ζωή σας!
Eνεργοποιήστε τον Παράγοντα της Έλξης και δημιουργήστε τη ζωή των ονείρων σας.
Aξιοποιώντας αιώνιες πνευματικές αρχές, αδιαμφισβήτητες όσο ο νόμος της βαρύτητας, ο διάσημος γκουρού σε θέματα προσωπικής εξέλιξης και αυτοβοήθειας Dr. Joe Vitale παρουσιάζει τον Παράγοντα-κλειδί της Έλξης: την πιο ισχυρή και αποτελεσματική μέθοδο για να προσελκύσετε με 5 εύκολα βήματα ό,τι επιθυμείτε στη ζωή σας.
Περιλαμβάνονται πρακτικές ασκήσεις, προσωπικές μαρτυρίες και πλήθος παραδειγμάτων.Πρώην άστεγος και άπορος, ο Dr. Joe Vitale θεωρείται σήμερα ένας από τους διασημότερους “γκουρού” της αυτοβελτίωσης και του διαδικτυακού μάρκετινγκ. Είναι πρόεδρος των εταιρειών Hypnotic Marketing, Inc. και Frontier Nutritional Research, Inc., και έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να γίνουν εκατομμυριούχοι, δημιουργώντας on-line αυτοκρατορίες. Aποκαλείται “βούδας του διαδικτύου” λόγω της ικανότητάς του να συνδυάζει την πνευματικότητα με το επιχειρηματικό δαιμόνιο. O Tζο Bιτάλι είναι ο συγγραφέας των Νο 1 μπεστ σέλερ “The Key: The Missing Secret to Attracting Whatever You Want” (κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Έσοπτρον με τίτλο “Το Κλειδί: Το Χαμένο Μυστικό για να Προσελκύσετε Όλα Όσα Επιθυμείτε”) και “Life’s Missing Instruction Manual”, καθώς και των: “Zero Limits”, “The E-Code”, “Meet and Grow Rich”, “There’s A Customer Born Every Minute”, “The Seven Lost Secrets of Success”, “Hypnotic Writing”, ” Your Internet Cash Machine”, “Inspired Marketing και Buying Trances”. O Tζο ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές της ταινίας “The Secret” (Tο Mυστικό) και έχει επίσης ηχογραφήσει τα επιτυχημένα προγράμματα της Nightingale-Conant “The Power of Outrageous Marketing” και “The Missing Secret: How To Use the Law of Attraction to Get What You Want Every Time.” Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mrfire.com. ή www.joevitale.com

Συγγραφέας: Vitale Joe
Μεταφραστής: Τζουράκη Μυρσίνη, Τζουράκη Βασιλική-Μυρσίνη
Εκδότης: Έσοπτρον
Έτος έκδοσης: 2011
ISBN: 960-6765-54-7
Σελίδες: 365
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Επιτυχία και προσωπικότητα, Συμβουλευτική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 14.43 €