Έγχρωμος άτλας ανατομικής των παραγωγικών ζώων

Περιγραφή
Η εκπληκτική ακρίβεια και η όμορφη, αυθεντική καλλιτεχνική εργασία είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά του “Έγχρωμου άτλαντα ανατομικής των παραγωγικών ζώων” που οι αναγνώστες έχουν στη διάθεσή τους. Η ιδιαίτερη οργάνωση του Άτλαντα προσφέρει την ανατομία όλων των συστημάτων των παραγωγικών ζώων με τρόπο κατανοητό και με στοιχεία τοπογραφικής ανατομικής.
Ο άτλαντας παρουσιάζει την ανατομία των ακόλουθων ειδών:
-Ίππος (με τη συνεισφορά του Dr. Gayle Trotter)
– Βους (με τη συνεισφορά του Dr. Frank Garry)
– Πρόβατο και αίγα (με τη συνεισφορά της Dr. Joan Bowen)
– Χοίρος (με τη συνεισφορά του Dr. LaRue Johnson)
– Όρνιθα (με τη συνεισφορά του Dr. John Avens)
Χαρακτηριστικά του Άτλαντα που υποβοηθούν την κατανόηση:
– Επιλεκτική σήμανση των ανατομικών δομών που συνδυάζεται με στοιχεία τοπογραφικής ανατομικής
– Παρουσίαση του αρσενικού και του θηλυκού ζώου κάθε είδους σε αντικριστές σελίδες, που επιτρέπει περαιτέρω άντληση πληροφοριών τοπογραφικής ανατομικής.
– Δομές κοινές σε διάφορα είδη ζώων σημαίνονται αρκετές φορές, σε αντίθεση με δομές ιδιαίτερες και χαρακτηριστικές ενός είδους, με αποτέλεσμα οι τελευταίες να εντυπώνονται στον αναγνώστη.
– Εισαγωγή που προσφέρει πληροφορίες για την ταξινόμηση των ειδών των παραγωγικών ζώων και στοιχεία ορολογίας της ανατομίας (θέση και κατεύθυνση, επίπεδα του σώματος των ζώων), επιτρέποντας ακόμη και σε αναγνώστες που δεν γνωρίζουν ανατομία και κάνουν μια συναρπαστική εισαγωγή.
Ο άτλαντα παρουσιάζει την τοπογραφική ανατομική σημαντικών οργάνων με απλό, αλλά τεχνικά ακριβή τρόπο, χωρίς να κουράζει με περιττές λεπτομέρειες, επιτρέποντας την εστίαση του αναγνώστη στα ουσιαστικά χαρακτηριστικά της ανατομίας κάθε είδους παραγωγικού ζώου.

Συγγραφέας: Συλλογικό έργο, McCracken Thomas O., Kainer Robert A., Spurgeon Thomas L.
Επιμελητής: Μπαλάσκας Χρήστος, Μενεγάτος Ιωάννης
Εκδότης: Σαββάλας
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 960-449-344-2
Σελίδες: 208
Σχήμα: 21χ29
Κατηγορίες: Κτηνιατρική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 23.46 €