Άτλας Ευρώπης και ηπείρων

Περιγραφή
Ο «Άτλας Ευρώπης & ηπείρων: σχολικός, διαδραστικός», η πληρέστερη και πιο ενημερωμένη έκδοση σχολικού άτλαντα που κυκλοφορεί, μαζί με τους δύο μεγάλους χάρτες τοίχου που περιέχονται, παρουσιάζουν από μια νέα οπτική γωνία το μάθημα της γεωγραφίας σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. Επιπλέον με το CD-ROM «Ηλεκτρονικός πλοηγός Ευρώπης & ηπείρων», η εξερεύνηση του γεωγραφικού χώρου της Γης γίνεται παιχνίδι, ενώ αφοσιώνονται εύκολα και ευχάριστα όλες οι σχετικές πληροφορίες. Σημαντικό προτέρημα του πλοηγού είναι η δυνατότητα εναλλαγής της εμφάνισης του χάρτη στην οθόνη (δορυφορικό ή γεωμορφολογικό). Δηλαδή, υπάρχει και η δυνατότητα αποθήκευσης προσωπικών πληροφοριών από τον χρήστη, ώστε να δημιουργεί τη δική του βάση δεδομένων.
Ο «Άτλας Ευρώπης & ηπείρων: σχολικός, διαδραστικός», περιέχει αναλυτικούς χάρτες όλων των ηπείρων, (γεωμορφολογικούς, πολιτικούς και πλουτοπαραγωγικούς).
Σε κάθε ήπειρο αναλύονται όλα τα σημαντικά γεωμορφολογικά του χαρακτηριστικά, καθώς και άλλα σημαντικά στοιχεία (πληθυσμός, πυκνότητα πληθυσμού, στοιχεία εκπαίδευσης, πληροφορίες για το κλίμα, το περιβάλλον, τη χλωρίδα και την πανίδα). Τέλος περιέχονται στοιχεία κατανομής, αύξησης και μείωσης του πληθυσμού, τη μόρφωση, την οικονομική του κατάσταση και την οικονομία των χωρών της Γης.
Όλα τα στοιχεία παρουσιάζονται με εικονίδια και διαγράμματα που είναι παραστατικά, εύκολα συγκρίσιμα μεταξύ τους και βοηθούν την κατανόησή τους από τους μαθητές.

Εκδότης : ΣκάιΣμυρνιωτάκη
Έτος έκδοσης : 2009
ISBN : 960-299-871-7
Σελίδες : 64
Σχήμα : 34χ24
Κατηγορίες : Γεωγραφία – Σπουδή και διδασκαλία , Άτλαντες – Βιβλία για παιδιά
Σειρές : Σάι Παιδεία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.26 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.