Άσκηση υγεία ομορφιά παρά τα παραπανίσια κιλά

Περιγραφή
Κάθε γυναίκα γνωρίζει το θεωρητικό της βάρος, το θέμα όμως είναι να αισθάνεται κανείς άνετα ακόμη κι όταν έχει μερικά κιλά παραπάνω.
Στο βιβλίο αυτό υπάρχει πληθώρα ασκήσεων και συμβουλών για να αποκτήσουν πιο όμορφο σώμα, παρά τα παραπανίσια κιλά, να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και να σφίξουν τους μυς τους γυναίκες που επιμένουν να έχουν μερικά κιλά παραπάνω από τα “θεωρητικά” σωστά.
Το νέο αυτό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης για εύσωμες γυναίκες παρουσιάζει αθλήματα και ασκήσεις που δεν βλάπτουν τις αρθρώσεις και την πλάτη, όπως Nordic Walking, ποδηλασία και stretching, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες γυναικών που είναι κάπως “γεμάτες”. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που βοηθάει να αποφευχθεί η εμμονή με το αδυνάτισμα, ενώ παράλληλα υποδεικνύει υγιείς τρόπους για να δυναμώσουν και να αυξηθούν οι σωματικές ικανότητες.
O Markus Hederer ασκεί την αθλητική επιστήμη, είναι γυμναστής, συγγραφέας και ανεξάρτητος δημοσιογράφος με ειδίκευση στον αθλητισμό και τη φυσική κατάσταση. Ζει και εργάζεται στην Γερμανία.

Συγγραφέας: Hederer Markus
Μεταφραστής: Αθανασιάδης Βασίλης
Εκδότης: Lector
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 960-6621-36-7
Σελίδες: 112
Σχήμα: 21χ17
Κατηγορίες: Γυμναστική, Σώμα, Ανθρώπινο – Φροντίδα και υγιεινή
Σειρές: Formamentis

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.06 €