Άμα βάψεις το λαγό κόκκινο σαν το αυγό

Περιγραφή
Άμα βάψεις το λαγό κόκκινο σαν το αυγό, σίγουρα θα θυμώσει. Αν του ζητήσεις συγγνώμη, θα κάνει πως δεν ακούει. Θα σουφρώσει τη μυτούλα και θα κατεβάσει τ’ αυτιά. Μα όσο θα γυρνάς τις σελίδες, όλο κάτι θα σκαρώνει, για να γίνει αυτό το Πάσχα ο καλύτερός σου φίλος. Και όσο κι αν έχει θυμώσει, θα ‘ναι σαν να σε ρωτά: «Μ’ αγαπάαααας;»Η Γιολάντα Τσιαμπόκαλου γεννήθηκε το 1977. Τελείωσε την Αγγλική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Αθηνών ενώ ήδη είχε αρχίσει να ασχολείται με τη μουσική καθώς από το 1994 είναι μέλος των Active Member. Το πρώτο της βιβλίο ήταν το «Χρέωσέ τα στη φωτιά» (Ελληνικά Γράμματα), μια συλλογή στίχων και φωτογραφιών των Active Member. Το 2001 κυκλοφορεί «Η όμορφη Βασιλική – Μια Σταχτοπούτα απ’ τη Ρωσία» (εκδόσεις Καστανιώτη) και ακολουθεί «Ο Κύριος Αλφάλφα», το «Ντιριγκόου – Ντιριμπάι» (που έχει μεταφραστεί στα αλβανικά), το «Άμα βάψεις το λαγό κόκκινο σαν το αυγό» και το «Αν κεράσεις παγωτό ένα γάτο χνουδωτό».
Έχει μεταφράσει στα ελληνικά την βραβευμένη σειρά παιδικών βιβλίων του Κρόκετ Τζόνσον «Ο Χάρης και ο μοβ μαρκαδόρος», το βιβλίο «Ο γύρος του κόσμου σε 80 παραμύθια» της Νίκολα Μπάξτερ και το έργο της Geraldine Mc Caughrean «Not the end of the world» (Whitbread Αward παιδικού μυθιστορήματος το 2004). Από το 2004 αρθρογραφεί στην παιδική εφημερίδα «Ερευνητές» της Καθημερινής.

Συγγραφέας : Τσιαμπόκαλου Γιολάντα (Sadahzinia)
Εικονογράφος : Οικονομίδης Δημοσθένης, Ακρίβου Ευαγγελία
Εκδότης : Εκδόσεις Καστανιώτη
Έτος έκδοσης : 2005
ISBN : 960-03-3632-6
Σελίδες : 28
Σχήμα : 29χ22
Κατηγορίες : Παιδικά βιβλία, Ελληνικά

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.46 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.