Η βασίλισσα του Τέρλινγκ

Περιγραφή
Με την ελευση των δέκατων ένατων γενεθλίων της, η πριγκίπισσα Κέλσι Ράιλι Γκλυν αξιώνει το κληρονομικό δικαίωμά της στον θρόνο του Τέρλινγκ.
Τρεις αιώνες νωρίτερα, οι πρόγονοι της Κέλσι είχαν σαλπάρει από έναν κόσμο στα όρια της αποσύνθεσης, για να χτίσουν έναν νέο, χωρίς σύγχρονες τεχνολογίες. Πλέον, εκείνη η πρώτη φεουδαρχική κοινότητα έχει διαιρεθεί σε τρία τρομοκρατημένα έθνη που πληρώνουν φόρο υποτέλειας και αίματος στο τέταρτο, το ισχυρό Μορτμέσνι.
Περικυκλωμένη από εχθρούς, μεταξύ των οποίων η καταχθόνια Κόκκινη Βασίλισσα του Μορτμέσνι, η νεαρή ηγέτιδα δεν έχει και πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Έχει όμως κάποια αλλόκοσμα όπλα, όπως το πανίσχυρο ζαφείρι του Τέρλινγκ, αλλά και συμμάχους που σπέρνουν τρόμο στο διάβα τους, όπως ο αμείλικτος φρουρός της Λάζαρος, ο επονομαζόμενος και Κεφαλοθραύστης, και ο μυστηριώδης, επικηρυγμένος Λυτρωτής. Καθώς επίκειται ένας πόλεμος άνευ προηγουμένου, η αποστολή της Κέλσι να σώσει το βασίλειό της και να εκπληρώσει το πεπρωμένο της ξεκινά? ένα θαυμαστό ταξίδι ενηλικίωσης, μια δοκιμασία που θα την αναδείξει σε θρύλο – εάν καταφέρει να επιβιώσει.

Συγγραφέας: Johansen Erica
Μεταφραστής: Μπουλούκου Κασσιανή
Εκδότης: Φανταστικός Κόσμος
Έτος έκδοσης: 2016
ISBN: 618-5194-08-2
Σελίδες: 512
Σχήμα: 21χ14

Τιμή σε ιστοσελίδες: 19.71 €