Από το αμπέλι στο τραπέζι

Περιγραφή
Το αμπέλι. Ενα ταπεινό αλλά πολύτιμο φυτό προσφέρεται πολύτιμο δώρο στον άνθρωπο. Φύλλα, καρποί και χυμός -όλα σημαντικά στην δημιουργία και την νοστιμιά του φαγητού, των γλυκών και του ποτού.
Σε αυτό το μοναδικό βιβλίο, η Λίντα Αγάλλου μας δείχνει πώς να δεχόμαστε και να χρησιμοποιούμε τα πλουσιοπάροχα δώρα του αμπελιού. Και πώς να τα καλωσορίσουμε στο τραπέζι μας.
Λοιπόν, σας προσκαλούμε στον μαγευτικό κόσμο του αμπελιού και σας ευχόμαστε καλή όρεξη!Η Λίντα Αγάλλου μπήκε στον χώρο της γεύσης σαν φουντ στάιλιστ μετά από την προτροπή, στήριξη και προώθηση μιας εξέχουσας προσωπικότητας του χώρου. Παρουσίαζε εκπομπή μαγειρικής στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης του Μega και συνεργάστηκε με το μηνιαίο περιοδικό “Πρακτική” από τις Εκδόσεις Τερζόπουλος ως υπεύθυνη της μαγειρικής.
Συνεργάζεται ως φουντ στάιλιστ με το περιοδικό “Κουζίνα & Ποιότητα Ζωής” και με το έντυπο “I Cook Greek”. Είναι ενεργή εκπαιδεύτρια σε προγράμματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής της ΝΕΛΕ, όπως και σε εκπαιδευτικά εργαστήρια άλλων φορέων για τον νομό Αττικής. Το βιβλίο “Από το αμπέλι στο τραπέζι”, είναι το πρώτο της βιβλίο.

Συγγραφέας: Αγάλλου Λίντα
Εκδότης: Τερζόπουλος Βιβλία
Έτος έκδοσης: 2011
ISBN: 960-6838-18-8
Σελίδες: 160
Σχήμα: 25χ21
Κατηγορίες: Μαγειρική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 15.17 €