Πως να μεγαλώσετε έξυπνα παιδιά

Περιγραφή
Ποιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης; Πώς επηρεάζει η τηλεόραση τον εγκέφαλο του παιδιού; Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσετε τις εκρήξεις θυμού του παιδιού σας;
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας έρχεται να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της επιστημονικής γνώσης και της γονεϊκής πρακτικής. Μέσα από αστείες ιστορίες και παραδείγματα, ο Τζον Μεντίνα, μοριακός βιολόγος και μπαμπάς, αποκαλύπτει πώς αναπτύσσεται ο εγκέφαλος ενός παιδιού και τι μπορείτε να κάνετε για να μεγιστοποιήσετε αυτή την ανάπτυξη.
Θα μάθετε:
– Πού τελειώνει ο ρόλος της φύσης και ξεκινά η ανατροφή
– Γιατί οι άντρες πρέπει να κάνουν περισσότερες δουλειές στο σπίτι
– Ότι η τηλεόραση είναι επιβλαβής για παιδιά κάτω των δύο χρόνων
– Ότι η εξυπνάδα και η ευτυχία πάνε χέρι χέρι
– Ότι το καλύτερο προγνωστικό για τη σχολική πρόοδο δεν είναι το IQ αλλά ο αυτοέλεγχος
Ό,τι κάνετε τώρα -πριν από την εγκυμοσύνη, κατά τη διάρκειά της και για τα πρώτα πέντε χρόνια μετά τη γέννα- θα επηρεάσει τα παιδιά σας για την υπόλοιπη ζωή τους. Το βιβλίο αυτό θα είναι ο απαραίτητος βοηθός σας.Ο Τζον Μεντίνα είναι αναπτυξιακός μοριακός βιολόγος και ερευνητικός σύμβουλος. Είναι διευθυντής του Εγκεφαλικού Κέντρου για την Εφαρμοσμένη Έρευνα Μάθησης στο Πανεπιστήμιο Ειρηνικού του Σιάτλ. Επίσης, διδάσκει στο Τμήμα Βιομηχανολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον.

Συγγραφέας : Medina John J.
Μεταφραστής : Συλογίδου Ελευθερία
Εκδότης : Ψυχογιός
Έτος έκδοσης : 2011
ISBN : 960-496-022-9
Σελίδες : 410
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Συμβουλευτική, Παιδιά – Ανάπτυξη
Σειρές : Για να Ζούμε Καλύτερα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.70 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.